Vilgain Kakaópor nem pörkölt – flavonoidok, antioxidánsok és gazdag csokoládé íz
Vilgain Kakaópor nem pörkölt – flavonoidok, antioxidánsok és gazdag csokoládé íz
Vilgain Nem pörkölt kakaó - az egyedülálló Criollo kakaóbabfajtából készült kakaópor
A Vilgain Kakaópor perui ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik és nem pörkölt Criollo kakaóbabból készül.
Egy nemes és értékes fajta
A Criollo kakaó nagyon érzékeny a termesztése körülményeire, ezért a globális termelésnek mindössze egy százalékát teszi ki. Ízét tekintve azonban az összes fajta közül a legfinomabb és legaromásabb. Íze bársonyosan lágy, változatos gyümölcsös és fűszeres ízjegyekkel, savasság és fanyarság nélkül.
Nem pörkölt és nem lúgozott babok
A kakaóbabot fermentálják, majd őrléssel és hőkezeléssel finom kakaóport állítanak elő belőle. Ez a feldolgozási folyamat az, ami a termékben lévő ásványi anyagok és vitaminok széles skáláját megőrzi. Ezenkívül a kakaót nem lúgosítják, így az antioxidánsok és a polifenolok is megmaradnak.
Vilgain Nem pörkölt kakaó pontokban:
- nem pörkölt kakaóbab
- a Criollo fajtából
- bársonyosan lágy és gazdag ízű
- nem savanyú és nem keserű
- nem lúgosított
- magas rosttartalommal
100 g | |
Energia | 1471 kJ / 353 kcal |
Zsír | 11 g |
- amelyből telített zsírsavak | 6,8 g |
Szénhidrát | 20 g |
- amelyből cukrok | 2,5 g |
Rost | 33 g |
Fehérje | 28 g |
Só | 0,1 g |
Összetevők
100% kakaópor.
Kakaóvaj‑tartalom minimum 10%.
Származási ország: Peru.
Allergének: Gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz és hűvös helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.