8
megválaszolt kérdés
Kellemes estét, kérem, tudok tanácsot adni, tájékoztatni, ha a palacsinta is alkalmas gyors reggeli, ha nem futok hosszabb ideig, vagy meg kell enni valamit a kocsiban. Szerintetek csak edzés előtti vagy utáni étkezésnek, vagy csak uzsonnának alkalmas, vagy választhatnám így is, mint köztes reggelit.
Helló, mikor lesz újra kapható a joghurtos málna íz? Ez fantasztikus!!!
Jó napot kívánok kérdezni az új joghurt/malina íz készletezési dátumáról, amely idén novembernél hosszabb eltarthatósági idővel rendelkezik. Köszönöm :)
Jó napot kívánok kérdezni az új joghurt/málna íz készletezési dátumáról. Köszönöm :)
Helló, lehetséges hosszabb garanciális idővel rendelkező pattogatott palacsintát vásárolni. Szeretnék több darabot vásárolni hosszabb időre, de a juharszirup és a kókusz esetében december közepéig van minimális fogyasztás. Előre is köszönöm.
Szia, felbontás után hány napon belül kell elfogyasztani?
Nem igazították ki az összetételt? Én úgy tudtam, hogy nincs benne tej vagy vajzsír?
Lenne egy kérdésem ezekkel a palacsintákkal kapcsolatban - ajánlaná őket uzsonnának fizikai aktivitás közben? Gyakran biciklizek, és a közepesen hosszú (2-3 órás) túrákon szoktam Voltage szeletet vinni a Nutrendtől gél stb. helyett. Szóval keresem a helyettesítő vagy alternatívát. Alternatívaként kérem, ajánljon néhány szeletet a kínálatukból. Köszönöm :-)