Vilgain BIO Panela – természetes édesítőszer cukornádléből, enyhe karamellízzel
Vilgain BIO Panela – természetes édesítőszer cukornádléből, enyhe karamellízzel
Készleten
5
és így tovább
darabok
Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük
holnap - hétfő
Vilgain BIO Panela - természetes édesítőszer enyhén karamellás ízzel és aromával
A Vilgain BIO Panela egy finomítatlan édesítőszer enyhe karamell ízzel. A cukornád levének forralásával és lepárlásával nyerik. Megőrzi a cukornádban eleve jelenlévő összes tápanyagot. A hagyományos cukortól eltérően, amelyről a melaszt leválasztják, ez az anyag a panelában marad.
A hagyományos finomított cukor remek alternatívája. Ugyanúgy használhatod, mint a hagyományos cukrot, sütésre vagy ételek és italok édesítésére. Desszertekhez, kásákhoz, palacsintatésztákhoz ideális.
Vilgain BIO Panela pontokban:
- finomítatlan természetes édesítőszer
- karamellás ízű és aromájú
- megőrzi a cukornád összes tápanyagát
- melaszt tartalmaz
- ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1660 kJ / 396 kcal |
Zsír | 0,2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 97 g |
- amelyből cukrok | 97 g |
Fehérje | 0,51 g |
só* | 0,02 g |
*A sótartalmat a nyersanyagban természetesen előforduló nátrium adja.
Kiszerelés: 500 g
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.
Kedvelt hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Mások ezeket vásárolták
Kérdések
2
megválaszolt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz újra elérhető a panel? Köszönöm.
Szia Martin, köszönöm a kérdést! Jelenleg nem tudjuk a pontos készletezési dátumot, de mindenképpen javasoljuk a "figyelés" funkció beállítását, hogy értesítsen, amint a termék újra elérhetővé válik. Szép napot kívánunk!
Ez a cukor lekvárhoz is adható? Köszönöm.
Szia Michaela, a lekvárhoz adhatod a panírt is. Arra azonban figyelj, hogy a panela valamivel kevésbé édes, mint a hagyományos cukor. Köszönöm, hogy kérdezted :).