Vilgain BIO Földimogyoróvaj
Kérdések
10
megválaszolt kérdés
Jó napot kívánok kérdezni,hogy a vajat felbontás után hűtőben kell-e tárolni?Köszönöm.
Üdvözlöm, javasoljuk, hogy a vajat száraz, napfénytől védett helyen tárolja. Egy kamra ideális 😍. Szép napot kívánok.
Helló, az 1000g-os csomag üveg vagy műanyag edényben van? Köszönöm.
Szia Honza, az 1000g-os csomag műanyag edényben van. Szép napot kívánok
Amikor a gluténmentes termékek szűrője be van kapcsolva, ez a termék megjelenik, és nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.
Jó napot, köszönöm visszajelzését. A "gluténmentes" szűrő helyesen van beállítva, mivel a termék gluténmentes. A termékcímke nincs feltüntetve a terméken, mivel a tiszta vaj nem tartalmaz glutént. Ha egy terméken az van feltüntetve, hogy nyomokban glutént tartalmaz, az nem jelenti azt, hogy a termék glutént tartalmaz. Csupán egy olyan gyárban készült, ahol nem igazolták, hogy gluténmentes. Köszönjük megértését. Kellemes napot kívánunk.
Üdvözlöm, szeretem ezt a vajat, és rendszeresen vásárolom, ezért arra lennék kíváncsi, hogy rendszeresen tesztelik-e a termékeiket aflatoxinokra. Köszönöm szépen a válaszát 😇.
Szia, megkérdezhetem, hogy a mogyoró forró levegőn pörkölt?
Helló, mennyi a termék minimális eltarthatósági ideje? Köszönöm válaszát
Azt hiszem, kissé szokatlan kérdésem van, de arra lennék kíváncsi, hogy mekkora egy 1000g-os műanyag doboz mogyoróvaj kapacitása? Csak mérd meg a tartály átmérőjét és magasságát, és kiszámolom. Szeretném tudni a "vízállóságát" is, de ezzel nem foglak zavarni. Előre is köszönök minden választ és szép napot. : D
Megkérdezhetem, hogy az Vilgain Mogyoróvaj bio - sima 99,- és az Vilgain Mogyoróvaj ropogós - 100% mindkettő 350g-ban miért 149? A mennyiség egyáltalán nem érdekel, de szeretném tudni, hogy miért nem találkoztam még soha azzal, hogy a ropogós többet fizet. Köszönöm szépen.
Szia Baru és köszönöm a kérdést.
Ebben az esetben inkább üzleti dologról van szó - a nyersanyag-bemenetek és a gyártási folyamat ára. Mi már készülünk arra, hogy a ropogósat Aktin-ról Vilgain biotermékre állítsuk át. Az Vilgain ropogós bio esetében ugyanazt az árat kellene kapnunk, mint a sima esetében. :-)
Dagmar, ne haragudj rám, de miféle válasz ez? Olvasod ezt egyáltalán, vagy robot vagy?
A nyersanyagok ára a bemeneten talán azonos, ez ugyanaz a termék - csak a feldolgozás különbözik.
Finom sima VS darabkákkal ropogós.
Nem tudom, nincs iskolám, de a fő különbség talán a mogyoró keverési/zúzási ideje.
Rövidebb idő = ropogós
Hosszabb idő = sima
Tehát logikusan a sima nekem olcsóbbnak tűnik, ami nem az.
És visszatérve a kérdésre, miért nem?
Szia, köszönöm, hogy megkérdezted - szívesen kifejtem a részleteket. Ez nem pontosan ugyanaz a termék. A ropogós változatot nem bio hagyományos földimogyoróból, a sima változatot bio földimogyoróból dolgozzuk fel. Bár nem tűnik teljesen logikusnak, de valójában a bio földimogyoróból jobb árat tudunk elérni, mint a nem bioból, ezért eltérőek a termékárak. Ahogy fentebb említettük, dolgozunk a ropogós bio változatán, ahol szintén jobb inputot kapunk. Ha bármilyen más kérdésed van, vagy bármi más érdekel, mindenképpen keress minket a podpora@aktin.cz címen :-) További szép napot kívánok!