Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez
Kérdések
17
megválaszolt kérdés
Helló. Úgy tudom, hogy ez a fehérje ízmentes és főleg cukormentes...tehát használhatom-e sós sütemények sütéséhez? Előre is köszönöm a választ.
Szia Lenka, köszönöm a kérdést. Való igaz, a fehérjét felhasználhatod sós sütemények sütéséhez :-). Szép napot kívánok!
jó estét, nem tudom, ha jól értem, a sütéshez használt fehérje a liszt 30% -át helyettesíti, és ez azt jelenti, hogy ha teljes kiőrlésű lisztből sütök egy zsemlét, például 100g-ot, akkor csökkenthetem a lisztet és kiegészíthetem fehérjével, vagy nem csökkenthetem a lisztet és hozzáadhatom a fehérjét. Köszönöm szépen
Szia, ez is egy fűvel táplált fehérje?
Jó reggelt, mi a különbség ez és a 81%-os fehérje között? :)
Helló, mikor lesz újra készleten a termék?
Szia, kérhetném a videóban szereplő krémes muffinok receptjét?
Szia Daniela, a muffin tészta alapja ez a recept https://aktin.cz/boruvkove-cupcakes. Csak az áfonya helyett diót használsz. Szép napot kívánok.
Szia, lehet külön is fogyasztani vízzel? Vagy az íze miatt nem ajánljátok?
Üdvözlöm, a terméket úgy fejlesztették ki, hogy magasabb hőmérsékleten is felhasználható legyen a fehérje. Magának az italnak az elkészítéséhez inkább klasszikus fehérjéket ajánlunk, a választék nagy https://aktin.cz/proteiny! Szép napot kívánok!
Helló, kérem, mikor lesz újra raktáron?