
Zabtej kávéhoz és főzéshez
A zablital, amelyet gyakran pontatlanul zabtejnek neveznek, a tehéntej növényi alapú alternatívája, amely nemcsak a laktózérzékenyek vagy a vegánok körében népszerű. Jól illik a kávéba, de megtalálja helyét a főzésben vagy a sütésben is.
A klasszikus zabital mellett - akár édesítve, akár cukrozatlanul - létezik még ún. barista, mely kifejezetten kávékészítéshez készült. Ellentétben a zabitallal, ezt növényi olajokkal egészítik ki, amelyek biztosítják a krémes és sűrű hab létrehozását.
Kóstold meg magas zabtartalommal büszkélkedő BIO Zabitalunkat vagy a BIO Zabitalport, melynél nem kell aggódnod a lejárt szavatosság miatt, és néhány perc alatt elkészítheted. Nem tartalmaznak cukrot, így mindkét termék esetében élvezheted a zab autentikus ízét.