17
megválaszolt kérdés
Szia, ez a multivitamin alkalmas egy 12 éves gyermek számára? Valami komplexebbet keresek, sportol és gyorsan kezdett nőni. Köszönöm.
Vannak olyan élelmiszerek, amelyeket felszívódás szempontjából nem jó ezzel a multivitaminnal együtt fogyasztani (akadályoznák a felszívódást)? Például joghurt gabonapehellyel stb. Köszönöm szépen.
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy tanácsos-e ezt a kiegészítőt kombinálni a d3+k2 cseppekkel. Köszönöm.
Helló, 6 éves kortól szedhetik a gyerekek? Napi egy kapszula? Előre is köszönöm a választ.
1
Sziasztok, mikor a legjobb a multivitamin bevétele, hogy minél jobban felszívódjon? Étkezés közben vagy után, illetve milyen időközzel az étkezések között? Köszönöm a válaszát.
Helló, csak azt szeretném kérdezni, hogy nem egyezik az összetétel itt a honlapon és közvetlenül a címkén. Oldal: magnézium 150mg, b12 2,5ug, címke: magnézium 300mg, b12 4ug. Az oldal és a címke is "2 kapszulára" adja meg az értéket, csak kíváncsi lennék, hogy hol az igazság. Előre is köszönöm.
Jó napot, mikorra várható, hogy ez a termék újra raktáron lesz? Köszönöm.
Szia, a multivitamin alkalmas egy 15 éves gyermek számára? Esetleg 2 vagy csak 1 kapszula naponta?
Sziasztok Szeretném megkérdezni ennek a multivitaminnak a tápértékét, ha jól értem, hogy 2 kapszulában 1,5mg B6-vitamin van? Akkor ez azt jelenti, hogy 1 kapszulában 0,75 van? Köszönöm az eddigieket.
Helló, a tabletták nem tartalmaznak pl. dobott vagy vasat. Miért tartalmaznak ilyen sok ásványi anyagot és vitamint? Köszönöm.