Vilgain Liofilizált mangó – 100% kíméletesen aszalt ropogós gyümölcs hozzáadott cukor nélkül
Vilgain Liofilizált mangó – 100% kíméletesen aszalt ropogós gyümölcs hozzáadott cukor nélkül
Vilgain Liofilizált mangó – fagyasztással aszalt mangó, ami ízében és tápanyagtartalmában szinte megegyezik a friss mangóéval
A Vilgain Liofilizált Mangó, vagy egyszerűen fogalmazva a fagyasztással aszalt mangó bármilyen édes ételt vagy desszertet kiegészít, egyrészt az ízével, másrészt feltölti mikrotápanyagokkal, amelyek a liofilizálás során nem semmisülnek meg.
A gyorsfagyasztás megőrzi az aromát, az ízt, a vitamin- és ásványianyag‑tartalmat
Hogyan működik valójában ez a liofilizálás? A mangót vagy más gyümölcsöt (akár zöldséget is) először mélyhűtik, majd vákuumban lassan kiszárítják, hogy a vizet teljesen eltávolítsák belőle. Ez az eljárás biztosítja a gyümölcsök jellegzetes könnyedségét, megőrzi a színüket, aromájukat, ízüket, és jelentősen hosszabb eltarthatóságot tesz lehetővé.
Ezenkívül a gyümölcs tele van mikrotápanyagokkal, amelyek ugyanúgy megmaradnak, mint a friss gyümölcsben, mivel semmilyen hő nem hat rá. A mangó eleve tartalmaz B‑vitaminokat, A- és C‑vitamint, valamint az ásványi anyagok és nyomelemek közül vasat, rezet, magnéziumot, káliumot, kalciumot és foszfort.
Kása, joghurt, müzli, desszertek díszítésére vagy friss gyümölcs helyettesítésére? A lio gyümölcs mindenre jó!
A fagyasztással aszalt gyümölcsöt bármiben felhasználhatod, amibe friss gyümölcs kell. Díszítheted és ízesítheted a zabkását, a joghurtot, a tejes müzlit, vagy smoothie‑hoz adhatod, vagy egyszerűen csak praktikus nasiként fogyaszthatod. A cukrászok körében is nagyon népszerű, mivel a desszertek díszítését egyszerűvé és hatékonnyá teszi. Bármelyik fagyasztással aszalt gyümölcsöt egészben is használhatod, vagy az ujjaiddal a legfinomabb mangóporrá elmorzsolhatod.
A liofilizált gyümölcsnek van még egy remek tulajdonsága – amint vízbe áztatod, ismét megduzzad, visszanyeri eredeti méretét, állagát, és nem fogod megkülönböztetni az igazi friss gyümölcstől.
Vilgain Liofilizált mangó pontokban:
- fagyasztással aszalt mangószeletek
- színben, illatban és ízben nem lehet megkülönböztetni a frisstől
- vitamin- és ásványianyag‑tartalma megegyezik a frissével
- kása, joghurt, müzli, smoothie ízesítésére vagy praktikus nasiként
- friss gyümölcsként használható
Összetevők
Fagyasztással aszalt mangó 100%, szeletek.
Származási ország: Néemtország.
Allergének: Nyomokban glutént, földimogyorót, szóját, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1385 kJ / 323 kcal |
Zsír | 2,4 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 67 g |
- amelyből cukrok | 67 g |
Rost | 9,2 g |
Fehérje | 3,2 g |
Só | 0,07 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.