Vilgain Fehér tonhalfilé extra szűz bio olívaolajban – zamatos húsdarabok, fenntartható haltenyésztés, omega‑3 zsírsavakban gazdag
Vilgain Fehér tonhalfilé extra szűz bio olívaolajban – zamatos húsdarabok, fenntartható haltenyésztés, omega‑3 zsírsavakban gazdag
Vilgain Fehér tonhalfilé bio extra szűz olívaolajban – a tengeri halászat legjobbja, lágy és rugalmas textúrájával
A fehér tonhal hátsó részének húsa = olyan halhús, amelyet a hal többi részéhez képest kifejezettebb íz jellemez, és amely a szájban elolvad. Vilgain A tonhal extra szűz olívaolajban van, extra lédús ízű és feszes, izmos textúrájú.
Fenntartható halászat és kézi feldolgozás
Fenntartható módszerekkel fogjuk a tonhalat, kizárólag a tonhalat kímélő horgokkal és zsinórokkal. Ezért is büszkélkedhet halaink MSC (Marine Stewardship Council) tanúsítvánnyal , amely biztosítékot nyújt a fenntarthatóságra, a halászati gyakorlatok elszámoltathatóságára és a származás átláthatóságára.
A betakarítás után a fehér tonhal a spanyolországi La Riojába kerül, és a legjobbakat egy helyi, a haliparban nagy múltra visszatekintő családi vállalkozás hagyományos technikákkal dolgozza fel.
Kóstolja meg az óceán tápanyagokban gazdag gyöngyszemét.
A hal finom és enyhén édes ízét az extra szűz olívaolaj egészíti ki, és valamivel lágyabb, mint a tonhal a saját levében.
Az omega‑3 zsírsavak, amelyekben a tonhal gazdag, az első helyen állnak. Ezek pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és segíthetnek a normál koleszterinszint fenntartásában. Emellett tökéletes forrása a teljes értékű fehérjéknek, a káliumnak, a B6‑vitaminnak vagy a B12‑vitaminnak.
A praktikus tégelyben csak halhús, olívaolaj és egy csipet só található. Nincs benne más olyan összetevő, aminek nem kellene, például mesterséges tartósítószer. Próbáld ki a tonhalat teriyaki mártással és rizzsel, cherry paradicsommal és rukkolával készült salátában, vagy helyettesítsd vele a darált marhahúst egy puffasztott halburgerben.
Vilgain Fehér tonhalfilé bio extra szűz olívaolajban pontokban:
- izmos hátszínhús
- finom ízű, rugalmas textúrájú halak
- fenntartható halászatból
- MSC tanúsítvánnyal
- Spanyolországban, családi vállalkozásban feldolgozva.
- magas fehérjetartalom
- omega‑3 zsírsavakban gazdag
- önmagában, salátákban és főételként is nagyszerű
Összetevők
Tonhal (Thunnus Alalunga) MSC*, extra szűz olívaolaj**, só.
Az összetevők minősége
- 1x rendben
*MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból
**biológiai gazdálkodásból
A 200 g‑os üveg 130 g szilárd anyagot tartalmaz.
Termelő ország: Spanyolország
A hal származási helye: Csendes-óceán északkeleti része (FAO 67), Csendes-óceán középső része (FAO 71), Csendes-óceán keleti része (FAO 77), Csendes-óceán délnyugati része (FAO 81).
Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1656 kJ / 400 kcal |
Zsír | 36,4 g |
- amelyből telített zsírsavak | 4,9 g |
Szénhidrát | 0 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 18,2 g |
Só | 1,2 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- A termék csontokat tartalmazhat.
- Száraz helyen, hőforrástól távol tárolandó, közvetlen napfénytől védendő.
- Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben, 24 órán belül használja fel.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.