9
megválaszolt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy hány éves kortól célszerű ezt a
Üdvözlöm, tájékoztatna....lehetséges/megfelelő a cink és a magnézium pótlása tejtermékek, kefir stb. fogyasztása után. Köszönöm az esetleges infókat. LJ
Üdvözlöm, tájékoztatna arról, hogy a fent felsorolt cinket az adagolás leírása szerint együtt szedhetem-e az Vilgain Magnézium bisglicinát termékkel. Előre is köszönöm az infót. JL.
1
Helló, a tablettákat egészben, a csomagolással együtt kell bevenni és csak lenyelni? Köszönöm válaszát és szép napot kívánok.
Sziasztok, mennyi ideig célszerű szedni a cinket, vagy kell szüneteket tartani? Legalább 2 éve szedek minden este lefekvés előtt egy tablettát, valószínűbb, hogy többet (a bőröm javítására). Lehet, hogy egy ilyen hosszú távú cinkhasználat valamiért káros lehet a szervezetre? Köszönöm a válaszát.
Szia, mi lenne az ideális időpont (időzítés) a következőkre: Nexgen Pro (1 kapszula naponta), Vilgain cink (1 kapszula naponta), Vilgain magnézium (2 kapszula naponta)? A Nexgen-t étkezés után kell bevennem, különben gyomorégésem lesz, ezért ebéd után veszem be. De mi a helyzet a cinkkel és a magnéziummal? Lehet őket együtt szedni? Illetve, hogyan kell pótolni edzésnapokon és edzésmentes napokon? Előre is köszönöm a választ.
1
Hello, mikor lesz a cink raktáron (10/26/22)? Köszönöm az információt.
Helló, mikor a legjobb a cinket szedni? (Reggel/este) vagy nincs hatása? Köszönöm.
Jó estét, azt írják, hogy nem alkalmas gyermekeknek, azt szeretném kérdezni, hogy van-e korhatár-besorolás, vagy egyáltalán nem alkalmas gyermekeknek és serdülőknek? Köszönöm szépen a választ. Jana Shindler