81%-os fehérjepor sütéshez – tejfehérjék keveréke a tökéletes eredményért a főzés és sütés során
81%-os fehérjepor sütéshez – tejfehérjék keveréke a tökéletes eredményért a főzés és sütés során
Speciális fehérjekeverék főzéshez és sütéshez
Feljavítani a muffinjaidat, a zabkásádat vagy a szószodat egy adag minőségi fehérjével? A Vilgain főzéshez szánt fehérje ezt pikk‑pakk megoldja. Főzzél te is a különleges, 81% tejfehérjét tartalmazó, Dániából származó heat restistant fehérjével, ami fantasztikus textúrával és ami a legfontosabb, egy nagy adag teljes értékű fehérjével gazdagítja az ételeidet.
Tökéletesen hasznosuló tejfehérje
Attól, hogy főzéshez szánt fehérjéről van szó, még nem jelenti azt, hogy rosszabb a minősége. Ismét nagyon ügyeltünk a minőségére és az eredetére. A Dániából származó tejfehérje teljes aminosavspektrummal büszkélkedhet, ami nagymértékű biohasznosulást jelent a szervezetünk számára.
Az ételben észre sem veszed
Nem kell aggódnod amiatt, hogy az ételednek epres vagy vaníliás íze lesz a hozzáadott fehérje miatt. A fehérje semleges ízű és szagú, és úgy olvad bele az összetevőkbe, mintha mindig is ott lett volna.
Tökéletesen lágy textúra
Az étel akkor lesz a legjobb ízű és kinézetű, ha az egyébként a termékbe kerülő liszt 15‑25%-át fehérjével helyettesíted. Értékelni fogod, hogy csak néhányszor kell megkeverni egy kanállal vagy a fakanállal, és a fehérje feloldódik. A hagyományos fehérjékkel ellentétben melegítsékor nem csomósodik vagy zselésedik.
Mi a különbség a sütéshez való Vilgain® fehérjék között?
| Vilgain Fehérje sütéshez | Vilgain Sütéshez való izolátum fehérje | |
| Fehérjetípus | Tejfehérjék keveréke | Tejsavó-izolátum és tejfehérje keveréke |
| A tej származási helye | Dánia | Dánia |
| Fehérje | 81% | 87% |
| Laktóz | Magasabb laktóztartalom | Alacsonyabb laktóztartalom |
| A pótlás javasolt mennyisége | 15–25% | akár 30% |
| Íz és aroma | Ízesítés nélkül | Ízesítés nelkül |
| Felhasználás | Sütéshez és főzéshez | Sütéshez és főzéshez |
Összetevők
100% tejfehérje.
Származási ország: Dánia
Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1549 kJ / 365 kcal |
Zsír | 2,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,7 g |
Szénhidrát | 3,7 g |
- amelyből cukrok | 3,7 g |
| Fehérje | 81,7 g |
Só | 1,7 g |
Aminosavprofil:
| 100 g* | |
| Esszenciális aminosavak | |
| Izoleucin | 4,5 g |
| Leucin | 9,2 g |
| Lizin | 8,4 g |
| Metionin | 2,2 g |
| Fenil‑lalanin | 3,6 g |
| Treonin | 4,3 g |
| Triptofán | 1,5 g |
| Valin | 5 g |
| Szemi‑esszenciális aminosavak | |
| Hisztidin | 2,1 g |
| Arginin | 2,5 g |
| Nem‑esszenciális aminosavak | |
| Aszparaginsav | 8 g |
| Glutamin | 16,6 g |
| Glicin | 1,5 g |
| Alanin | 3,6 g |
| Prolin | 6,4 g |
| Szerin | 4,3 g |
| Tirozin | 3,6 g |
| Cisztein | 1,3 g |
*100 g fehérjében lévő aminosavtartalom.
Használati utasítás
- A liszt 15‑25%-át helyettesítheti.
- Bármilyen főtt ételhez hozzáadhatod a kívánt ízlesítésnek megfelelően.
- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Ezt a terméket aktív életmóddal és kiegyensúlyozott étrenddel együtt történő használatra szánjuk.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.