Vilgain Tönköly pizzatészta – házi amerikai típusú tönkölybúza pizza készítéséhez, lágyabb és gazdagabb tészta, csak 7 természetes olaszországi alapanyagból
Vilgain Tönköly pizzatészta – házi amerikai típusú tönkölybúza pizza készítéséhez, lágyabb és gazdagabb tészta, csak 7 természetes olaszországi alapanyagból
Extra lágy tönkölybúzából készült pizzatészta egyenesen Olaszországból
Nincs is jobb, mint a frissen sült pizza illata egyenesen a sütőből. Ezért bővítettük a Vilgain Pizza Base családunkat egy újabb taggal. Az új receptnek köszönhetően a tészta vastagabb és gazdagabb, így ha szereted a telt, amerikai stílusú, ropogós szélű pizzákat,
ez a verzió pontosan a te számodra készült.
Gyors elkészítés
10 perc alatt, sütéssel együtt
Egy kiegyensúlyozott vacsora elkészítése nem is lehetne egyszerűbb. Add hozzá a tésztához az általad kiválasztott hozzávalókat, és 220 °C‑on 7‑8 percig süssed az egészet.
Kicsomagolod a csomagolást
Hozzáadod, amit akarsz
- 3 perc -
Süssük a sütőben 220 °C‑on
- 7 perc -
Készen vagy.
- 10 perc -
Speciális formula ultra tiszta és egyszerű összetételű
Az alap csak néhány válogatott természetes összetevőből áll, tartósítószerek, színezékek és aromák nélkül, a legjobb íz és tápérték érdekében.
Szuper puha, enyhe ropogással a szélén
A gyártás során maximális hangsúlyt fektetünk a lisztfajták kiválasztására, amelyeknek biztosítaniuk kell a tészta jó kelesztését, ropogósságát és ízét. Az eredmény extra puha, a széle kellemesen ropogós, és a tészta szélessége az ízlésednek megfelelően jó adag hozzávalót is elbír.
Miben különbözik a tönkölybúza a búzától?
Nincs közvetlen állítás arról, hogy a tönkölybúza sokkal jobb lenne, mint a búza. Mindkét gabonafélének megvannak a maga egyedi tulajdonságai és különböző előnyöket kínálnak.
Vilgain pizzaalapok összehasonlítása
Vilgain Pizza tészta | Vilgain Pizza tészta grande | Vilgain Pizza Crust | Vilgain Gluténmentes pizzatészta |
Méret |
Méret |
Méret |
Méret |
Átmérő 25 cm | Átmérő 32 cm | Átmérő 30 cm | Átmérő 30 cm |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Szerkezet |
Vékonyabb és ropogósabb | Bolyhosabb, belül puha, kívül ropogós | Puha, lágyabb textúra enyhe ropogással a szélén | Vékonyabb és ropogósabb |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Búza és búzadara | Búza, szója és rizs | Teljes kiőrlésű tönkölybúza és finom tönkölybúza | Gluténmentes búza, hajdina és kukorica |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Kelesztési idő |
Szabványos emelkedési idő | Hosszú, lassú emelkedés | Hosszú, lassú emelkedés | Hosszú, lassú emelkedés |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Gépi | Kézi | Gépi | Kézi |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Sütési módszer |
Elektromos kemence | Fakályha | Elektromos kemence | Elektromos kemence |
Megvenni | Megvenni | Megvenni | Megvenni |
Összetevők
Teljes kiőrlésű tönkölyliszt* 30%, tönkölyliszt* 30%, víz, élesztő, extra szűz olívaolaj* 1,3%, só, tönkölybúza kovász*.
Az összetevők minősége
- 1x rendben
*biológiai gazdálkodásból.
Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük. A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | 150 g (1 szelet) | |
Energiaérték | 1069 kJ / 251 kcal | 1604 kJ / 377 kcal |
Zsírok | 3,9 g | 5,9 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,5 g | 0,8 g |
Szénhidrátok | 44 g | 66 g |
- ebből cukrok | 0,5 g | 0,8 g |
Rost | 6,5 g | 9,8 g |
Fehérje | 9,5 g | 14,3 g |
Só | 1,30 g | 1,95 g |
A gyártó ajánlásai
- Melegítse elő a sütőt 220°C‑ra.
- Sütőpapíron 7‑8 percig sütjük.
- A sütési idő a sütőjétől és a pizzához választott összetevőktől függően változhat.
Értesítés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Védő légtérbe csomagolva.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.