Vilgain Pizzatészta Grande – egy nagy pizza természetes alapanyagokból, 10 percen belül, belül puha, kívül ropogós
Vilgain Pizzatészta Grande – egy nagy pizza természetes alapanyagokból, 10 percen belül, belül puha, kívül ropogós
Kóstold meg a légiesen könnyed pizzát extra nagy méretben
Nem minden pizza egyforma. Ez itt nagyméretű, a Róma vidékére jellemző íz és állag tekintetében. Egy csúcs vacsora két személyre, csak ízesítsd a pizzát a saját ízlésed szerint, tedd be a sütőbe néhány percre, és pikk‑pakk egy puha hagyományos római ízvilágú finomságot kapsz.
Sütéssel együtt 10 perc alatt kész
A vacsora elkészítése ennél nem is lehetne egyszerűbb. Pakold meg a tésztát az általad választott hozzávalókkal, és süsd a sütőben 250 °C‑on kb. 7 percig.
Kibontod a csomagolást
Bármit hozzáadhatsz
– 3 perc –
Süsd meg a sütőben 250° C‑on 7 percig, és már kész is
– 10 perc –
Tiszta és egyszerű összetétel természetes összetevőkből
Az alap csak néhány autentikus összetevőből áll, tartósítószerek, színezékek és aromák nélkül.
Különleges kelt tészta hagyományos római recept szerint
A tésztának nemcsak az összetétele kivétele, hanem a feldolgozása is. Kézzel, kíméletesen, lassan. A kelesztéssel együtt ez biztosítja a végtermék lehető legjobb ízét, állagát és emészthetőségét.
Mi a különbség a pizzáink között?
Bár első ránézésre nem úgy tűnik, a pizzaalapjaink néhány dologban különböznek. A nyilvánvaló formai különbségen túl a fő különbség a felhasznált liszt típusában, és így a későbbi textúrájukban és emészthetőségükben rejlik.
Vilgain® Pizzatészta | Vilgain® Pizzatészta grande | Vilgain® Pinsatészta | Vilgain® Gluténmentes pizzatészta |
Forma |
Forma |
Forma |
Forma |
kerek | kerek | hosszúkás ovális vagy téglalap | kerek |
Méret |
Méret |
Méret |
Méret |
átmérő 25 cm | átmérő 32 cm | méretek 35 x 19 cm | átmérő 30 cm |
Textúra |
Textúra |
Textúra |
Textúra |
vékonyabb és ropogós | légiesen könnyed, belül puha, kívül ropogós | légiesen könnyed, belül puha, kívül ropogós | vékonyabb, légiesen könnyed és ropogós |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
Felhasznált liszt |
búza és durum | búza, szója és rizs | búza, szója és rizs | gluténmentes búza, hajdina és kukorica |
Kelési idő |
Kelési idő |
Kelési idő |
Kelési idő |
szokványos kelési idő | hosszan tartó, lassú kelés | hosszan tartó, lassú kelés | hosszan tartó, lassú kelés |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
Feldolgozás |
gépi | kézi | kézi | kézi |
Sütési mód |
Sütési mód |
Sütési mód |
Sütési mód |
elektromos sütő | fatüzelésű kemence | fatüzelésű kemence | elektromos sütő |
Megveszem | Megveszem | Megveszem | Megveszem |
Összetevők
Lágybúzaliszt "00", víz, durumbúzadara,szójaliszt, só, extra szűz olívaolaj, durumbúzakeményliszt ( durumbúzakeményliszt 63%, sörélesztő szárított élesztő, búzakeményliszt ,búzaliszt "0" enzimek), rizsliszt, természetes élesztő, növényi rost, természetes aroma, szorbinsav.
Az összetevők minősége
- 1x rendben
Allergiafigyelmeztetés: az allergének a termék összetevőinél félkövér betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
Átmérő: kb. 32 cm
100 g | |
Energiaérték | 970 kJ / 230 kcal |
Zsírok | 1,8 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,29 g |
Szénhidrátok | 46,3 g |
- ebből cukrok | 1,12 g |
Rost | 1,9 g |
Fehérje | 9,5 g |
Só | 1,5 g |
Használati utasítás
- Ízesítés után 250 °C‑ra előmelegített sütőben kb. 7 percig kell sütni.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni, és két napon belül elfogyasztani.
- Védőgázas csomagolásban.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.