Vilgain BIO Ketchup – tele BIO paradicsommal, alacsonyabb cukortartalommal
Vilgain BIO Ketchup – tele BIO paradicsommal, alacsonyabb cukortartalommal
A többiek ehhez még megveszik
Vilgain BIO Ketchup - alacsonyabb cukortartalmú ketchup praktikus adagolóval
A Vilgain Ketchup, egy népszerű paradicsomszósz, ami biogazdálkodásból származó, napon érlelt paradicsomból készül. Ezáltal a paradicsom íze sokkal teltebb és intenzívebb. Garantáltan tiszta összetétel, mindössze 5 természetes összetevőből, felesleges adalékanyagoktól mentes.
Minden csomagolásban több, mint egy kiló paradicsom
A fő összetevő a minőségi paradicsompüré, amely nagyon magas arányban tartalmaz friss paradicsomot - 100 grammonként 220 g paradicsomot. A ketchup emellett kb. 40%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a hagyományos bolti ketchup (13 g cukor/100 g ketchup a szokásos 24 g cukor/100 g ketchuppal szemben). Műanyag flakonban elérhető, praktikus adagolóval.
Vilgain BIO Ketchup pontokban:
- tiszta összetétel, bio alapanyagokból
- több, mint 1 kg friss, érett paradicsom minden csomagolásban
- alacsonyabb cukortartalom, mint a hagyományos ketchupban
- praktikus adagoló
100 g | |
Energia | 454 kJ / 107 kcal |
Zsírok | 0,2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 24,2 g |
- amelyből cukrok | 13 g |
Fehérje | 1,9 g |
Só | 2,5 g |
Összetevők
Paradicsompüré* (220 g paradicsom 100 g‑ban), víz, cukor*, ecet*, kukoricakeményítő*, tengeri só.
*biológiai gazdálkodásból.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer, cukorral.
- Szobahőmérsékleten tárolandó.
- Felbontás után javasolt hűtőszekrényben 10 °C‑ig tárolni, és 3 hónapon belül elfogyasztani.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.