Vilgain BIO Kék mák – tökéletes sütéshez, kalcium- és magnéziumforrás, cseh biogazdálkodásból származik
Vilgain BIO Kék mák – tökéletes sütéshez, kalcium- és magnéziumforrás, cseh biogazdálkodásból származik
Vilgain Kék mák BIO - tápanyagokkal teli vetőmagok cseh biogazdálkodásból
Vilgain A kék mák BIO egy hagyományos közép-európai alapanyag, amely egyetlen éléskamrából sem hiányozhat. A kék mákmag cseh biogazdálkodásból származik, amely a kék mák termesztése és feldolgozása terén az élvonalba tartozik.
Kalcium- és magnéziumforrás
A mák kivételesen gazdag mikrotápanyagokban. Egyik fő előnye a magas magnéziumtartalma, valamint a kalcium, amelyből akár 12-szer többet tartalmaz, mint a tej vagy a sajt. Emellett remek forrása a rostoknak és a telítetlen zsíroknak, köztük az omega-3 és -6 zsírsavaknak, és segíti a szervezeted a zsírban elrejtett vitaminok felszívódását. Ezenkívül E-vitamint és más ásványi anyagokat, például rezet, cinket és vasat is tartalmaz.
Nélkülözhetetlen összetevő a konyhában
Bármilyen étrendbe belefér, és bár a mákot a legtöbben a sütéshez kötik, sokoldalúan felhasználható alapanyag. Készíthetünk belőle például mákos tejet vagy mákolajat. Ahhoz, hogy minél tovább elálljon, és ne avasodjon meg, érdemes közvetlenül felhasználás előtt megmosni.
Vilgain Kék mák pöttyökben:
- egész kék mák
- tisztességes ökológiai gazdálkodásból
- vitaminok, kalcium és egyéb ásványi anyagok forrása
- omega-3 zsírsavakkal és rostokkal látja el a szervezetet
- sokoldalúan felhasználható alapanyag sütéshez és egyéb konyhai alkotásokhoz
100 g | |
Energia | 2198 kJ / 525 kcal |
Zsírok | 42 g |
- amelyből telített zsírsavak | 4,5 g |
Szénhidrátok | 8,6 g |
- amelyből cukrok | 3 g |
Rost | 20 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 0,07 g |
Összetevők
Kék mák egész BIO.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és legfeljebb 70% relatív páratartalom mellett tárolható.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.