4,8
60 értékelés

Nem tudom, hogyan kell megenni. Olyan kemény, mint a paszta, és kellemetlen a szájban. A minősége kétségtelenül kiváló.

Hello Hana, a vaj kemény állagát az alacsony hőmérséklet okozhatja. Javasoljuk, hogy a vajat rövid időre tegye meleg helyre - például a radiátorra vagy vízfürdőbe. Ha ez nem segít, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szép napot kívánunk!

Abszolút csodálatos kesudióvaj!

A legjobb vaj 😊 ha nem szereted a mogyoróvajat, akkor ez biztosan az lesz 😊

Kiváló zabpehelyhez

Nagyon finom, krémes, imádom 😍

A legjobb kesudióvaj a világon!

Ez kiváló

Csodálatosan krémes és kellemesen édes kesudióvaj. :)

Többféle kesudióvajat kipróbáltam már különböző gyártóktól, de ez az aktivált dió egyértelműen a legjobb! Más kesudióvajakhoz képest sokkal erősebb az íze, és a bársonyosan sima állaga hihetetlen!

Ízre finom, csak nem találtam túl jellegzetesnek a zabkásában ☺️