Bé Hà Nguyen

Bé Hà Nguyen

Egy melltartó, amely tart, de nem szorít. Nagyon kellemes meglepetés.

Egy egészséges snack a tévé mellé. A juharszirup nagyszerű, de talán próbáld ki egyszer a mézeskalácsukat, nem fogod abbahagyni a vásárlást!

A pizza alaplappal gyorsabban elkészülhet a pizza, mintha megrendelnéd :)!!! + az alapanyagok típusának és minőségének szabad megválasztása verhetetlen. Az a több mint 100 pozitív vélemény a termékről teljesen jogos.

Az edzésen kívül otthoni pólóként is nagyszerű - igen, ennyire kényelmes, és én nagyon válogatós vagyok az otthoni ruháimmal kapcsolatban, semminek nem szabad szorítani vagy zavarni. Nagyon értékelem a finom feliratozást.

A túró, joghurt és zabkása szerelmesei - miért nem használjátok még a FlavDrops-ot?Ha egyáltalán nem szeretitek a túrót, csak dobjatok bele két cseppet, és máris termoxotok lesz.

Egy igazi szuperélelmiszer - annyira alulértékelt, figyelmen kívül hagyott és mégis annyira hozzáférhető. Kiváló növényi fehérjeforrás, amely nem puffaszt.

Abszolút MUST-HAVE az izmok és az idegrendszer számára. Az izmaim gyakran nem csak edzés után fájtak, de még akkor is stresszeltem, ha teljesen banális volt. Kipróbáltam a magnézium beépítését és bingó - pont amire szükségem volt.