Romana

Vélemények

Ez még egy csillagot sem érdemel. Nem tudom, hol rontották el az elvtársak, de én még soha nem dobtam fehérjeszeletet a kukába. Nem minden szelet jó és mindenkinek ízlik, de ez mi a fene volt? Mintha tényleg penész íze lenne? Soha többé ilyet, egy harapás és már ment is a kukába.

Szia Romana, sajnáljuk, hogy a bár nem vált be neked. Ha nem tűnt rendben lévőnek, kérjük, írj nekünk egy fényképet és a tételszámot a podpora@aktin.cz címre. Szívesen megnézzük a bárpultot 💪🏽. Köszönjük.

Egy szóval - Kiváló!

Sajnos csak egy csillagot kell adnom, annak ellenére, hogy az íze nagyon jó, mint az eper cukorral, amit imádok, de csak az állaga valami borzalmas, amit legközelebb nem veszek meg, hacsak nem javítják az állagát. Tényleg brutálisan sűrű és ragacsos, olyan mint a ragasztó, ragad a fogakhoz és nem lehet például joghurtba keverni, ez tényleg katasztrófa. Igazi szégyen. Ha az állagán változtatnak, akkor ez lesz a csúcs.

Szia Romi, jelenleg dolgozunk a konzisztencián, hogy gördülékenyebbé tegyük. Úgy gondoljuk, hogy a feltét jobban fog neked ízleni :). Szép napot!