Romana

Vélemények

Egy szóval - Kiváló!

Sajnos csak egy csillagot kell adnom, annak ellenére, hogy az íze nagyon jó, mint az eper cukorral, amit imádok, de csak az állaga valami borzalmas, amit legközelebb nem veszek meg, hacsak nem javítják az állagát. Tényleg brutálisan sűrű és ragacsos, olyan mint a ragasztó, ragad a fogakhoz és nem lehet például joghurtba keverni, ez tényleg katasztrófa. Igazi szégyen. Ha az állagán változtatnak, akkor ez lesz a csúcs.

Szia Romi, jelenleg dolgozunk a konzisztencián, hogy gördülékenyebbé tegyük. Úgy gondoljuk, hogy a feltét jobban fog neked ízleni :). Szép napot!

Ezért adok egy csillagot az ízére, mert egyébként a vaj teljesen borzalmas! Nem tudom hol rontották el az elvtársak, de a vaj olyan, mint a gyurma! Szóval amikor a vízfürdőben melegítettem, akkor fellazult, de amikor visszatettem a sorba, akkor megint olyan az állaga, mint a gyurma, és bocsánat, nem fogom tovább melegíteni a vajat? Ez badarság. Soha többé nem veszek ilyet.

Szia Romana, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a termék fényképével és a tételszámmal a podpora@aktin.cz e-mail címünkre. Szívesen megvizsgáljuk együtt a vajat és gyorsan megoldjuk a reklamációt. Szép napot kívánok
1