4,4
73 értékelés

Legjobb pelyhek. Mindenre alkalmazható

Jön - Egy nagyon furcsa kis dolog... Az állaga liszt, nagyon porszerű, az íze rendben, de darabokat hagy a szájban, mint a liszt vízzel. Tejjel és fehérjével kombinálva nem volt rossz... Helyettesítőnek azoknak akiknek a normál zabpehellyel gondjuk van jó.

Én személy szerint nehezen tudok bármilyen gabonapelyhet magamba tömni, ezért mindig őrölt gabonapehelyhez nyúlok, amit reggelente a fehérjéhez/tejhez adok. Egyébként egyszerűen nem eszem meg őket, és nekem csak így megy. Tejjel és mézzel, dióval, mazsolával stb. reggelre tökéletes.

TOP reggeli - Tökéletes reggeli egy banánnal és tojással együtt, majd csak dobd a serpenyőbe.

Remek - nekem soha életemben nem sikerül ilyen pelyhet őrölni,ezért ezeket lisztté őrölve veszem meg.Palacsintához remek!

Totális szar - rendkívül édes, általános ízű, és bármiben, amibe beleteszed, szupersűrűsödik. Vegye figyelembe, hogy ez csak por ízesítéssel és semmi mással. Igazi zabot használtam...

Gyors reggeli - Nem vagyok nagy rajongója a klasszikus zabpehelynek, főleg az állaga miatt, így ez a lehetőség tökéletes számomra. Gyors és jó reggeli, amikor nem sietek. A banános íz jó, ilyen klasszikus :)

Super - A legolcsóbb szacharid, szükség szerint keverem egy gainerrel vagy fehérjével.

Myprotein Instant zab - a zabot ízesítés nélkül rendeltem, de rendeltem egy csomó epret vagy áfonyát, és nagyon finom.

Átlagos íz - A pelyhek íze meglehetősen átlagos. Volt már csokoládés és ízesítetlen, de maga a pehely átlagos ízű.