Myprotein

Termékek: 51
Rendezés
:
Alapértelmezett

Mi az a Myprotein?

A Myprotein egy európai egészséges és sporttáplálkozás márkaneve a vitaminokkal és egyéb étrend‑kiegészítőkkel együtt. Saját gyártású termékeik méltányos árukról és kiváló minőségükről ismertek, és az összetevők ellenőrzött eredetére helyezik a hangsúlyt - a márka ellenőrzött beszállítókkal dolgozik, és a szoros együttműködésüknek köszönhetően sikerül az áraikat alacsonyan tartani.

A cég igyekszik környezetbarát módon gondolkodni és viselkedni, és hosszú távon csökkenti a környezetre gyakorolt hatását, beleértve a folyamatos innovációt a gyártás és a termékösszetevők terén. Újrahasznosított vagy lebomló anyagokból készült csomagolást használnak, hogy minimalizálják a hulladékot és a felesleges alapanyagokat.

A Myprotein inspiráló szemléletet képvisel, és szeretné a sport- és egészséges táplálkozást mindenki számára elérhetővé tenni, és támogatni a megálmodott céljuk felé vezető úton.

Milyen Myprotein termékeket találsz nálunk?

A márka legnépszerűbb termékei közül mi is kínálunk néhányat, egyik a Myprotein - Flavdropsami több, mint 10 ízesítésben elérhető, valamint az Impact Whey Protein, vagy a különféle étrend‑kiegészítők kapszulákban (pl. Myprotein Omega 3), de megtalálható nálunk a Myprotein brownie is!

A legtöbben a Myprotein Impact Whey fehérjét kedvelték meg, amelyet számos ízesítésben tudunk kínálni, hogy fokozzuk az ízélményedet, egyben eleget teszünk a fehérjeszükségletednek (Csokoládé és dióféle ízesítés, ez tényleg nem semmi! ). De ezzel szemben, ha utálod az ízesített fehérjéket és megfelelő kiegészítőt keresel, nálunk megtalálható a Whey Protein ízesítés nélkül.

Miért olyan népszerű a Myprotein Flavdrops?

Myprotein Flavdrops - ez az ízesítő nemcsak a diétádban felbecsülhetetlen értékű, szinte bármilyen ételt ízesíthetsz vagy édesíthetsz vele, vagy különféle italokhoz keverheted. A Flavdropsot azonban a sütéshez is használhatod - akár karácsonykor, akár az egész év folyamán.

A Flavdrops nem tartalmaz cukrot, ezért jó hasznát veszi mindeki, aki fogyni szeretne, aki csökkenteni szeretné a cukorbevitelét, vagy egyszerűen csak ízesíteni szeretné ételeit. Kipróbáltad már az összes ízesítést, és megvan már a kedvenced? Itt egy tipp csak neked! Létrehozhatod a saját ízesítésedet - két vagy több csepp összekeverésével.