Vilgain Frissen pörkölt kávé ⁠–⁠ 250 g ⁠–⁠ válogatott kávészemek a brnói pörkölőből, erőteljesen édesebb ízzel

Vilgain Frissen pörkölt kávé ⁠–⁠ 250 g ⁠–⁠ válogatott kávészemek a brnói pörkölőből, erőteljesen édesebb ízzel

⌛️
Átmenetileg nem elérhető
Kapcsold be a figyelést, és értesítünk, ha újra raktáron lesz

Vilgain Fresh Roast Coffee - válogatott kávébabok egy helyi pörkölőben frissen pörkölve

Igazi kávérajongó vagy, aki tudja, hogy a kávéból nem csak babos és instant van? Valódi minőséggel kényezteted magad, és a saját ízlésprofilod és egyéb jellemzők alapján választod ki a kávét? Ebben az esetben a Vilgain Fresh Roast Coffee, ez a Brnóban frissen pörkölt válogatott kávé lesz számodra a telitalálat.

A kávébabok termőhelye befolyásolja a végső kávéaromát

A Vilgain Fresh Roast Coffee, 100% arabica, a Brazíliából és El Salvadorból származó California Estate babok keveréke. A brazil babokat honey módszerrel dolgozzák fel, és a Norte Pioneiro régióból származnak. Az el salvadori babok a Hernandez család farmjáról származnak a Quezaltepeque régióból. A Bourbon fajtát honey módszerrel dolgozzák fel.

A pörkölés folyamata során nyeri el a végső kávéaromát

A pörkölés az a folyamat, amelynek során megváltozik a kávébab textúrája, színe és elnyeri végső aromáját. A pörkölés tehát nagy tapasztalatot, tudást és felszerelést igényel. Kávénkat Roman Nejedlý pörköli a nagy hagyományokkal rendelkező helyi brünni Fiftybeans pörkölőben. A pörköléshez egy Loring S15 Falcon pörkölőgépet használnak, amelyben a hőt forró levegővel terjesztik.

És mit jelent a friss pörkölés? A kávé kis tételekben készül, így mindig friss. De ne feledd, hogy legkorábban a pörköléstől számított 10 nap múlva szabad lefőzni. Ezáltal megelőzöd, hogy a nem kívánt savanyú vagy keserű ízárnyalatok belekerüljenek az eszpresszódba.

Holland kakaó, étcsokoládé és kakaóbab, ilyen az ízprofilja

Az így kapott kávé általában sűrűbb és édesebb, ezért ne számíts a savanyú ízárnyalatokra. Ízprofilja közel áll a holland kakaó, az étcsokoládé és a durvára őrölt kakaóbabokéhoz.

Finom házi eszpresszó készítése

A kávét úgy pörköljük, hogy a lehető legjobb eszpresszót kapjuk. Automata vagy karos kávéfőződ van otthon? Akkor ez a kávé neked való. Ha pedig nincs kávéfőződ, ne ess kétségbe. A kávé bármilyen espresso‑like elkészítési móddal remek ízű lesz: mokka kávéfőzőben vagy esetleg aeropress‑szel.

Vilgain Fresh Roast Coffee pontokban:

  • válogatott kávébabok, 100% arabica
  • Brazíliából és El Salvadorból származó babok keveréke
  • a helyi brünni Fiftybeans pörkölőben pörkölve
  • a kávé kis tételekben készül, hogy mindig friss legyen
  • sűrű, édesebb ízű
  • a kakaó, az étcsokoládé és a kakaóbab ízprofilja
  • alkalmas eszpresszó készítéséhez (automata vagy karos kávéfőző, mokka kávéfőző, aeropress)

Összetevők

Arabica 100% pörkölt kávébab.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Védőgázas csomagolásban.
  • Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Meríts ihletet receptjeinkből ezzel a termékkel

Fitt Tiramisu pohárban

Fitt Tiramisu pohárban

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
61 értékelés

Tényleg nem rossz, de valami baj van vele, talán keserűbb vagy édesebb vagy savanyúbb ízű, mindenkinek a sajátja :)... de tényleg, le a kalappal előtted :)

A kávé nem volt rossz, de az íze kicsit savanyú volt, amit nem szeretek.

Nagyon jó keverék.

A kávé íze eléggé egyéni dolog, és én ezt a kávét nem nagyon szeretem. Túl sötét pörkölésű számomra, így íztelen. Nem kifejezetten rossz, de max 3 csillag.

3
megválaszolt kérdés
Szia, a kávét vizsgálják ochratoxinra? :)
Helló, van terv a kilós csomagra? Vagy legalább fél kilós? Az nagyszerű lenne! Köszönöm Aneta ☺️
Üdvözlöm, kérdésem lenne ezzel a kávéval kapcsolatban, hogy van-e 0 savtartalma. Előre is köszönöm és szép napot kívánok. Jane