Vilgain Frissen pörkölt BIO kávé – 250 g – Single origin kávébab Peruból, testes ízjegy a csokoládé, diófélék és citrusok ízárnyalatával, forró levegővel kíméletesen pörkölve.
Vilgain Frissen pörkölt BIO kávé – 250 g – Single origin kávébab Peruból, testes ízjegy a csokoládé, diófélék és citrusok ízárnyalatával, forró levegővel kíméletesen pörkölve.
Vilgain BIO Frissen pörkölt kávé - single origin, frissen pörkölt kávé a perui hegyvidékről
Képzeld el azt a tökéletes pillanatot, amikor az idő lelassul, és a nap végén van időd teljesen elmerülni az elsőosztályú kávé mély rejtelmeiben. Ehhez a mi 100 % BIO arabicánk is hozzájárul, és felejthetetlen ínyencélményben részesíti az érzékszerveidet.
Fekete arany a dél‑amerikai Peruból
Ez az exkluzív, single origin kávé Peru festői hegyvidékéről származik, ahol gondosan, nedves módszerrel dolgozzák fel és a napon szárítják. A single origin azt jelenti, hogy az összes kávébab egy helyről származik, ami a kávé egyedi tulajdonságait és ízjegyeit tükrözi. Kistermelők termesztik erdős területeken, 1200 méterrel a tengerszint felett, műtrágya helyett természetes komposztot használva.
Szeretettel pörkölik egy prágai pörkölőben
A pörkölési folyamat megváltoztatja a babok textúráját és színét, és megadja a végső ízt. Ezért a pörkölés nagy tapasztalatot, tudást és felszerelést igényel. Kávénkat mesterek pörkölik a helyi, sok évre visszatekintő hagyományokkal rendelkező prágai Aromaniac pörkölőben. A pörkölés a csomagolás előtt legfeljebb 7 nappal történik, kíméletes forrólevegős módszerrel.
És mit jelent a friss pörkölés? A kávé kis tételekben készül, így mindig friss. De ne feledd, hogy legkorábban a pörköléstől számított 10 nap múlva szabad elkészíteni. Ez megakadályozza, hogy a nem kívánt savanyú vagy keserű ízjegyek bekerüljenek a végső csésze eszpresszóba.
Erőteljes diós és csokoládés ízjegyek
Készülj fel az ízek kiegyensúlyozott szimfóniájára. Perui kávénk testes és jellegzetes, amelyben az étcsokoládé és a diófélék ízjegyei vegyülnek, enyhe gyümölcsös savassággal és a citrusok elbűvölő aromájával.
A kávé a legjobb eszpresszó elkészítésére van hangolva. Ideális karos vagy automata kávéfőzőben való főzéshez, de bármilyen eszpresszószerű elkészítéshez alkalmas: használj kotyogóst vagy esetleg aeropresszt.
Vilgain BIO Frissen pörkölt kávé pontokban:
- 100 % arabica Peruból
- kézzel szedett és válogatott babok
- nedves módszerrel, napon szárítva
- az étcsokoládé, a diófélék és a citrusos ízjegyek harmonikus keveréke
- ideális kávéfőzőkhöz, kotyogóshoz és aeropresshez.
- a fenntarthatóságra és a minőségre összpontosító kistermelők termesztik
- műtrágyák nélkül, komposzttal trágyázva a természetes növekedésért
- ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Összetevők
Arabica kávébab 100%.
Származási ország: Peru
Feldolgozási módszer: mosott és napon szárított.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.