Vilgain Sweet Nuts – magas diótartalmú ínyenc vajak, természetes ízesítéssel, mesterséges édesítőszerek nélkül
Vilgain Sweet Nuts – magas diótartalmú ínyenc vajak, természetes ízesítéssel, mesterséges édesítőszerek nélkül
Ízesített dióvaj, fenséges élvezet
A legkiválóbb minőségű friss diófélék és a válogatott összetevők összevegyítése az ízek és a megalkuvás nélküli összetevők tökéletes szinergiája érdekében.
Egy jó adag dióféle mindegyik üvegben
Egy rendes diókrém alapját a diófélék képezik. A Sweet Nuts átlagosan 80%-ban minőségi dióféléket tartalmaz, ami sokszorosa a boltban kapható ízesített krémeknek. Nálunk az összes dióféle minősége szigorú feltételekhez szabott: megfelelő mértékű száraz pörkölés, a szükséges érzékszervi tulajdonságok. És ezekért még a világ végére is elmegyünk.
A tökéletességig összehangolt ízprofil
A tiszta összetétel és a válogatott minőségi összetevők együttesen egyedülálló és páratlan ízélményt nyújtanak. Az ízesítéseket rendesen felpörgettük, győződj meg róla saját magad.
Természetes ízesítés mesterséges édesítőszerek nélkül
Nem tartalmaz glutént, mesterséges édesítőszereket, mesterséges aromákat, mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket, egyszerűen egy letisztult, természetes eredetű termék. Kizárólag kókusz- vagy nádcukorral édesített, vagy más természetes összetevőkkel ízesített.
Hogyan készül a Sweet Nuts?
A Sweet Nuts a dióféléktől kezdve a lezárt üvegig élelmiszertechnológusok csapata kezén megy át a brnói Vilgain gyártóüzemünkben. Először speciális gépeken őrlik meg a dióféléket – nagyon lassan, hogy ne melegedjenek fel túlságosan, hogy a bennük lévő értékes anyagok ne bomoljanak le. Ez az eljárás minden egyes krémet selymesen sima, omlós finomsággá tesz.
Pirítós kenyérre és kikanalazva
Mint minden diókrém, a Sweet Nuts is tökéletes zabkásához, palacsintához, pirítós kenyérhez és sütéshez. De mivel a diókrém más ízletes összetevőkkel is gazdagodott, akkor örömmel fogsz kóstolni a Sweet Nuts‑ból néhány kanállal, ha kerget az édesség utáni vágy. De vigyázz, ahogy a fedelére is felírtuk – könnyen kinyitod, de nehezen zárod.