4,7
63 értékelés

Ez a hús nagyon meglepett. Finom az íze, és jó, ha van otthon tartalékként, ha nincs hozzá kedved. Vagy remekül használható túrázáshoz, ha valahol a szabadban van egy felüljáró.

Szeretem, de nekem őrülten sós.

Kiváló, gyönyörűen omlik, és olyan gyors megoldás, ha nincs időnk vagy nem akarunk egy órán át a tűzhely mellett állni.

lehet, egy kicsit a macskakonzervre emlékeztet, de ez azért van, mert a macskakonzerv egy teljesen más szinten van :D de ajánlom, gyors vacsorára, amikor elfelejted kivenni a húst a fagyasztóból.

Sajnos csalódtam, miután megvettem a csirkekonzervet, nagyobb csomagot akartam venni. De az íze nem olyan jó és az állaga sem ér fel a konzervhez, itt inkább darált darabok vannak és nem egész mellek :/.

Szia Pete, az Vilgain RE2 Chicken nem egy nagyobb csomag Vilgain Chicken Breast in a can, ahol valójában egész csirkemelldarabokat találsz. Az Vilgain R2E Csirke konzervdobozban inkább pl. házi gyroshoz stb. alkalmas. Azonban mindkét termék tiszta összetételű, csak húst, sót és borsot tartalmaz :). Szép napot kívánok!
1

Nagyszerű segítő és gyors fehérjeforrás, ha nincs idő főzni.

A hús íze jó, de ne várjatok sült csirkemellet :) Az egyetlen dolog, hogy nekem túl sok, ha két embernek két napra használod akkor szuper, de egynek elég zahul elfogyasztani két nap alatt 400 g-t 😅 De utazáshoz nagyszerű :)

Nagyon finom! Szívesen rendelek újra.

Kiváló! Csak a fűszereket lehetne finomabbra őrölni és jobban eloszlatni.

kiváló, nem számítottam ilyen jó ízre.