Vilgain Kókuszvirágcukor – természetes édesítőszer karamellás ízárnyalattal, kézzel szedett kókuszvirágokból
Vilgain Kókuszvirágcukor – természetes édesítőszer karamellás ízárnyalattal, kézzel szedett kókuszvirágokból
Vilgain Kókuszcukor – enyhén karamellás ízű cukor
A Vilgain Kókuszcukor a hagyományos fehér cukor alternatívája, és biztosan meg fog lepni finom, enyhén karamellás ízárnyalatával. Kézzel, az indonéziai kókuszpálmák virágainak nektárját szüretelve nyerik. Ezután felforralják, hogy karamell készüljön belőle, amelyet apró barna kristályokká zúznak.
Ideális ételek édesítésére
Felhasználása megegyezik a hagyományos cukoréval. Alkalmas különböző desszertek, palacsinták sütéséhez vagy a reggeli zabkása megszórására.
Vilgain Kókuszcukor pontokban:
- kiváló minőségű kókuszcukor karamellás ízzel
- a fehér répacukor alternatívája
- ideális ételek édesítésére
- kézzel gyűjtött
Összetevők
100% kókuszcukor(Cocos nucifera).
Származási ország: Indonézia
Allergia figyelmeztetés: Gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, földimogyorót, dióféléket tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1632 kJ / 390 kcal |
Zsír | 0 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 96 g |
- amelyből cukrok | 96 g |
Fehérje | 1,4 g |
Só | 0,14 g |
Vas | 2,5 mg (18% NRV*) |
Kalcium | 259 mg (32% NRV*) |
*NRV - napi beviteli referencia érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25 ºC‑os hőmérsékleten tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.