4
megválaszolt kérdés
Jó napot kívánok, szeretném tudni, hogy a diófélék - legyen az kesudió, mandula vagy földimogyoró - pörkölése nem pusztítja-e el az egészséges anyagokat?Előre is köszönöm válaszát.
Szia, kérlek, van különbség az ízben a sima bio kesudióvaj és ez között? Szeretnék egy nagyobb tégelyt, de eddig csak a bio-t kóstoltam és azt szeretném újra :)
Sziasztok, megkérdezhetem, hogy a mogyoróvaj megromolhat-e a lejárati idő után? Fontos a lejárati dátum?
Előre is köszönöm a tanácsokat. Pár napja csináltam egy nagy rendelésnyi vajat. Viszont, bár a faluban gyakran emlegették a kesudiót más diófélékkel kombinálva, és minden megvásárolt ízesítés kiváló, mégis szeretnék tiszta kesudióvajat hozzáadni, ahol a kesudió logikusan jobban kiemelkedik. Viszont hezitálok a vilgain cashew crunchy és a lifelike cashew között - a lifelike vajak (ami itthon van) állaga az, ami zavar, hogy többnyire folyós (gondolom olajat adnak hozzá) bár jó, a kesudióval jobban szeretném azt a sűrű krémes állagot - ideális esetben mint a gymbeam kesudvaj, ami abszolút top, viszont itt nem kínálják, és itt kell befejeznem a rendelést. Szóval a 2 közül melyiket ajánljátok, vagy akár van-e lehetőség más tiszta kesudióvajra is? Élethű vagy vilgain állagú? Köszönöm a tanácsotokat :-)