Vilgain Gluténmentes kenyérkeverék BIO ⁠–⁠ gluténmentes lisztek és magvak keveréke biogazdálkodásból, ideális a gyors gluténmentes sütéshez

Vilgain Gluténmentes kenyérkeverék BIO ⁠–⁠ gluténmentes lisztek és magvak keveréke biogazdálkodásból, ideális a gyors gluténmentes sütéshez

Vilgain Gluténmentes kenyérkeverék BIO - lisztkeverék, amellyel süthetsz házi gluténmentes kenyeret

Gluténmentes vagy próbálod korlátozni a glutént, de nem szeretnél pénzt költeni a boltokban kapható túlárazott pékárukra? Próbálj ki otthon sütni gluténmentes kenyeret. Hogy ez a lehető legegyszerűbb legyen, elhoztuk neked az Vilgain gluténmentes kenyérkeveréket, amellyel egy‑kettő elkészítheted.

Házi kenyér 10 perc alatt

A Vilgain gluténmentes kenyérkeverékkel késedelem nélkül kerülhet pékáru az asztalra. Csak öntsd fel a keveréket vízzel, add hozzá a szárazélesztőt, és hagyd megkelni, ráadásul diót vagy más finomságot is adhatsz hozzá, hogy a kenyerednek egy kis extra lendületet adj. Ezután átrakod egy tepsibe, és 250 °C‑on megsütöd. 10 perc alatt elkészül a saját gluténmentes kenyered, amely a bio lisztek és magvak keverékének köszönhetően magas rosttartalmú.

Készíthetsz bagettet vagy házi zsemlét is

A tészta állaga bármilyen kenyér elkészítését lehetővé teszi. Például egy bagettformát remekül lehet használni. A keverék folyékonyabb lesz, ezért mindig zsírozott és lisztezett formában vagy házi sütőformában süssük.

Vilgain Gluténmentes kenyérkeverék BIO pontokban:

  • egyszerű és gyors elkészítés
  • magas rosttartalom
  • más pékárukhoz is alkalmas
  • BIO minőség
  • hosszú eltarthatóság

Összetevők

Sorghumliszt*, kukoricakeményítő*, hajdinaliszt*, kukoricaliszt*, hajdinaliszt*, burgonyakeményítő*, barna len*, napraforgómag*, rizsliszt*, tengeri só, psyllium*, tökmag*, őrölt köménymag*.

Az összetevők minősége

  • 1x rendben

*biológiai gazdálkodásból.

Allergiafigyelmeztetés: nyomokban szezámot tartalmazhat. Gluténtartalom max. 20 mg/kg.

Kalóriatáblázatok

100 g
Energiaérték
1497 kJ / 358 kcal
Zsírok
5,6 g
- ebből telített zsírsavak
0,6 g
Szénhidrátok
66 g
- ebből cukrok
0,8 g
Rost
6 g
Fehérje
7,2 g
2,5 g
Csomagolás: 500 g

A gyártó ajánlásai

  • Keverje össze a keveréket (500 g) 500 ml langyos vízzel és 14 g friss élesztővel (vagy kb. 7 g szárított élesztővel).
  • A tészta folyékony állagú lesz.
  • Öntse egy kizsírozott és lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe, és fedő alatt hagyjuk kelni 40 percig.
  • Bármilyen formában süthető, pl. bagett, zsemle, stb.

Értesítés

  • Élelmiszer.
  • Legfeljebb 25 °C‑on, száraz helyen tárolja.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Meríts ihletet receptjeinkből ezzel a termékkel

Puha gluténmentes kenyér

Puha gluténmentes kenyér

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
3,7
9 értékelés

Ó, Istenem! Most kezdek el sütni, ezért a kenyeret egy klasszikus üvegformában készítettem a sütőbe. Gyengébb volt, de szépen megsült, az útmutatót követve. Mindjárt dobok még egyet a kosárba:)

Hatalmas csalódás - a kenyér csak sós - ahogy nyalogatod a sót, aztán valahol a szájpadlás hátsó részében talán egy kis napraforgómag. Számomra összességében ehetetlen. Az állaga nem rossz (kicsit nedves, ami nem szokatlan a gluténmentes kenyérnél), az illata kellemesen köménymagos, de egyszerűen nem ehető.

Szia Lu, köszönöm a visszajelzést. Nagyon sajnáljuk, hogy nem vagy elégedett a termékkel. Van egy üzenet tőlünk az e-mailben. Szívesen átnézzük veled a tapasztalataidat, és megoldjuk a panaszodat. További szép napot kívánok,

A keverék mennyisége egy nagy kenyérre való, javaslom, hogy ossza el, és mindig frissen készítse. Az elkészítés és a sütés nem nehéz.

Könnyen elkészíthető és szenzációs ízű😋

Kérdések

A beszélgetéshez eddig még senki sem szólt hozzá.