Vilgain Csirkehúsleves só nélkül BIO ⁠–⁠ legalább 500 g húsból és csontokból készült, akár 5 l leves egy csomagolásban, helyi BIO hozzávalókból

Vilgain Csirkehúsleves só nélkül BIO ⁠–⁠ legalább 500 g húsból és csontokból készült, akár 5 l leves egy csomagolásban, helyi BIO hozzávalókból

Vilgain Csirkehúsleves só nélkül BIO - főtt baromfi csontok és zöldségek prémium alapanyagokból

A húsleves kivételesen jó alapja lehet leveseknek, mártásoknak, pácoknak és sok más ételnek. Egy ilyen becsületes húsleves elkészítése azonban néhány órát vesz igénybe, és a húsleveskocka gyenge helyettesítője a becsületes levesnek. Próbáld ki kész csirkelevesünket, amelynek olyan íze van, mintha most főzték volna. BIO, helyi termelt alapanyagokból készült, finom ízzel és rengeteg mikrotápanyaggal.

Kizárólag helyi, BIO alapanyagokból készült húsleves

...és olyan összetevőkből, amelyek valóban oda valók. 91% csirkecsont, gyökérzöldségek, fokhagyma és fűszernövények. Ennyi az egész. Só, ízfokozók és tartósítószerek nélkül az összetevők között. A csirkehús és a legtöbb felhasznált zöldség Belgium helyi gazdaságaiból származik, és kézműves feldolgozással készül.

Lassan főzött húsleves extra erősséggel

A Vilgain csirkehúslevest először legalább 24 órán át főzik, és 1 liter kész húslevesben legalább 1 kg hús és csont van (de ne keress húsdarabokat a húslevesben). Ez nemcsak a különleges ízt és aromát biztosítja, hanem rengeteg tápértéket is. A csontok gazdag kalcium- és foszforforrást jelentenek, amelyekre az egészséges csontokhoz és ízületekhez is szükséged van. A csirkehúsleves zselatint is tartalmaz, ami jót tesz az ízületeknek és az emésztésnek, és magas ásványi anyag tartalmának (többek között nátrium, magnézium, kálium, kén és szilícium) köszönhetően az immunrendszeredet is erősítheti.

Használd a csirkelevest levesek (például ramen), mártások, rizottók, pocokgolyók alapjaként, vagy öntse kínai tésztára. Csak adj hozzá víz helyett húslevest, és máris félig kész vagy, ráadásul a mesterséges adalékanyagokkal teli húsleveskockák használata nélkül is megteheted.

Vilgain BIO sótlan csirkeleves pontokban:

  • 91% csirkecsontokkal
  • egy csomag 5 liter leveshez elegendő
  • gyökérzöldségekkel, fokhagymával és fűszernövényekkel
  • helyi biogazdálkodásból, Belgiumból
  • kézműves feldolgozás
  • mikrotápanyagokban gazdag
  • sótól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes
Csomagolás: 515 ml
100 ml
Energiaérték
66 kJ / 15 kcal
Zsírok
< 0,2 g
- ebből telített zsírsavak
< 0,2 g
Szénhidrátok
< 0,5 g
- ebből cukrok
< 0,5 g
Fehérje
3,72 g
0,12 g

Összetevők

Víz, csirkecsont* 91 %, hagyma*, sárgarépa*, zeller*, póréhagyma*, fokhagyma*, gyógynövények*.

*biológiai gazdálkodásból.

Figyelmeztetés allergiásoknak: A termék összetételében az allergének vastag betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban glutént tartalmazó gabonaféléket, kagylókat, halat, tejet és szulfitokat és SO2‑t tartalmazhat.

Ajánlások a felkészüléshez

  • Oldjon fel egy evőkanál (15 ml) ecetet 0,5 l forró vízben (az adagolás csak tájékoztató jellegű, a Csirkehúslevest elsősorban ízlés és az elérni kívánt erősség szerint adja hozzá).
  • A főzés során bármikor hozzáadhatja az étel ízesítéséhez.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolja.
  • Védje a közvetlen napfénytől.
  • Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Meríts ihletet receptjeinkből ezzel a termékkel

Japán ramen: egy egyszerű és gyors leves

Japán ramen: egy egyszerű és gyors leves

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
30 értékelés

Szuper levesek alapjaként szuper, véleményem szerint nem kell annyira hígítani, mint amennyire a csomagoláson írják.

A húsleves erős, őszinte. Én csak azt hittem, hogy tésztás. De ez az én hibám.

Kitűnő, a szószokhoz adom.

Nagyszerű illat és íz. Leveshez használtam

2
megválaszolt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell kezelni ezt a húslevest hígítás szempontjából? Redit vízzel? Vagy hogyan kell használni? Köszönöm.
Sziasztok, Zlata (számomra lényeges) hozzászólása után szeretném tudni, hogy felbontás után célszerű-e lefagyasztani a húslevest.