BIO Napraforgómag – antioxidánsokban és egészséges zsírokban gazdag, biogazdálkodásból helyi termesztőktől
BIO Napraforgómag – antioxidánsokban és egészséges zsírokban gazdag, biogazdálkodásból helyi termesztőktől
Vilgain BIO Napraforgómag - ízletes rágcsálnivaló, amely jót tesz az egészségnek
Egészséges és ízletes nassolnivalót keresel? BIO hámozott napraforgómagjaink a tökéletes választás! A maximális minőség megőrzése érdekében a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország helyi termelőitől származnak.
Tápanyagokban gazdag csemege
A napraforgómag több, mint egy ropogós nassolnivaló. Gazdag olyan tápanyagokban, amelyek fontosak a szervezet általános egészsége szempontjából. E‑vitamint tartalmaz, szelénnel, fenolsavval és flavonoidokkal együtt. Ez azt jelenti, hogy védi sejtjeinket a szabad gyökök okozta károsodástól, amely összefüggésbe hozható egyes krónikus betegségekkel. Emellett a szelén hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.
Nagyszerű forrása az egészséges zsíroknak. Valójában a diófélék és magvak közül a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik legjobb forrása. Különösen gazdag linolsavban, egy omega‑6 típusú zsírsavban, amely fontos a bőr és haj egészségének szempontjából, és az agyműködésben is szerepet játszik.
Fogyaszthatod őket önmagukban is, útközben vagy a munkahelyeden nassolnivalóként, vagy használhatod ropogós feltétként sütéskor. Szuperül feldobják a salátákat is.
Vilgain BIO napraforgómag pontokban:
- helyi gazdáktól származó, hámozott magvak
- az egészségre jótékony hatású anyagokat tartalmaz
- kiváló forrása a minőségi zsíroknak
- ropogós rágcsálnivaló vagy sütési alapanyag
Összetevők
100 % BIO hámozott napraforgómag.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 2445 kJ / 584 kcal |
Zsírok | 52 g |
- amelyből telített zsírsavak | 4,5 g |
Szénhidrátok | 11 g |
- amelyből cukrok | 2,6 g |
Rost | 8,6 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0,02 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Sötét és száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

