Vilgain BIO Almaecet ⁠–⁠ szűretlen, nem pasztőrözött, cseh almából

Vilgain BIO Almaecet ⁠–⁠ szűretlen, nem pasztőrözött, cseh almából

Vilgain BIO Almaecet - az egészség, a fogyás és az emésztés támogatásának a remek segítője

Jótékony természetes elixír számos pozitív hatással az ember egészségi állapotára. Fő hatóanyaga az ecetsav, ami a tanulmányok szerint segíthet a vércukorszint szabályozásában és csökkentheti az éhségérzetet, ami viszont hozzájárul a súlycsökkentéshez [1] [2]. Az ecetsav hatékony adagját körülbelül egy evőkanál ecet tartalmazza.

A kíméletes feldolgozási módszerrel megmarad a másik fontos hatóanyag, az anyakultúra. Enzimeket és probiotikumokat tartalmaz, amelyek nemcsak az emésztőrendszerre, hanem az emberi szervezet általános egészségi állapotára is jótékony hatással bír. Az ecet segít a hasmenésen és a húgyúti gyulladásokon is.

Öntetekbe és kozmetikumokhoz

Leggyakrabban ételkészítéshez, öntetekhez és salátákhoz használják. Egy pohár vízben elkeverve is fogyasztható, amit enyhén mézzel édesíthetünk. Az ecetet azonban nem szabad magában inni. A konyhán kívül házi kozmetikumok készítéséhez is használhatjuk. Pozitív hatással van a bőrre, a körmökre és a hajra, amit fényessé tesz.

100%-ban raw, BIO almából készül

Frissen préselt almaléből készül, amely teljesen tiszta és hígítatlan. Helyi biogazdálkodóktól származik, elsősorban a Fehér‑Kárpátok vidékéről. Ezt követően kizárólag saját almaboruk (cider) segítségével erjesztik, amíg almaecet nem lesz belőle. Alacsony hőmérsékleten (pasztörizálatlanul), szűretlenül és hozzáadott élesztők vagy ecetes erjesztőbaktériumok nélkül dolgozzák fel. Ezáltal az ecetben minden fontos tápanyag megmarad.

Vilgain BIO Almaecet pontokban:

  • minőségi BIO almából készült
  • anyakultúrát tartalmaz a maximális egészségügyi előnyökért
  • szűretlen és pasztőrözetlen
  • ideális salátákhoz és ételek ízesítéséhez

1) Brighenti F, Castellani G, Benini L, Casiraghi MC, Leopardi E, Crovetti R, Testolin G. A semlegesített és a natív ecet hatása a vércukor- és acetátválaszra vegyes étkezésű egészséges személyek esetében. Eur J Clin Nutr. 1995 Apr;49(4):242‑7. PMID: 7796781.

2) Ho CW, Lazim AM, Fazry S, Zaki UKHH, Lim SJ. Az ecetfélék fajtái, termesztése, összetétele és egészségügyi előnyei: Áttekintés. Food Chem. 2017 Apr 15;221:1621‑1630. doi: 10,1016/j.foodchem.2016,10.128. epub 2016 Oct 31. PMID: 27979138.

Csomagolás: 500 ml
100 g
Energia
65 kJ / 16 kcal
Zsírok
0 g
- amelyből telített zsírsavak
0 g
Szénhidrátok
0 g
- amelyből cukrok
0 g
Fehérje
0 g
0 g

Összetevők

100% almaecet.

Ecetsavtartalma 5%.

Származási ország: Cseh Köztársaság.

Használati utasítás

  • A konyhában salátákhoz vagy ételek ízesítésére használható.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Az üledék és a zavarosság a folyadék természetes tulajdonsága.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Kapcsolódó termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

A többiek is megvették

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________