Vilgain BIO Mandulavaj aktivált diófélékből - krémes vaj biomandulából
A Vilgain BIO Mandulavaj aktivált diófélékből egy ultrafinom, kézzel készített vaj, amely 100%-ban aktivált Valencia mandulából készül, a piacon elérhető egyik legfinomabb és legédesebb fajtából. Maximálisan tiszta összetétel hozzáadott finomított cukor, só és olajok nélkül.
Az aktiválás biztosítja a remek ízt és textúrát
A kézi aktiválás során a mandulát először néhány órán át friss vízben áztatják, hogy a csírázás beinduljon. Ezután néhány órán át a levegőn szárítják, majd óvatosan őrlik, amíg bársonyosan sima vaj nem lesz belőle. Az így feldolgozott mandula íze kiváló és az állaga szuper krémes, enyhén kesernyés, marcipánra emlékeztető aromával.
Pörköletlen
A legfeljebb 42°C‑on feldolgozott mandula a lehető legtöbb vitamint és antioxidánst tartalmazza,
és az összes egészséges zsír a legjobban hasznosítható formában marad meg.
Kásához, palacsintához vagy sütéshez
A vaj kiváló természetes energiaforrás, amelyet királymód élvezhetsz. Könnyű, finom állaga lehetővé teszi az azonnali felhasználást az egészséges étrendben vagy a napi tápanyagbevitel kiegészítésére szolgáló nasiként.
Vilgain BIO Mandulavaj aktivált diófélékből pontokban:
- 100%-ban aktivált biomandula Spanyolországból
- prémium minőségű Valencia fajta
- raw, pörköletlen
- csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz
- adalékanyagok nélkül, kézzel készült
- krémesen sima állag
- a mandula vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok bőséges forrása