Vilgain BIO Aktivált kesuvaj ⁠–⁠ ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával

Vilgain BIO Aktivált kesuvaj ⁠–⁠ ízletes vaj pörköletlen diófélékből, remek textúrával

Termék jelenleg nem eléhető, és nem tudjuk megrendelni

A Vilgain Kesudióvaj aktivált kesudióból BIO egy ultrafinom, kézzel feldolgozott vaj, ami 100%-ban aktivált, pörköletlen kesudióból készül.

Részletek megjelenítése

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
60 értékelés

Nem tudom, hogyan kell megenni. Olyan kemény, mint a paszta, és kellemetlen a szájban. A minősége kétségtelenül kiváló.

Hello Hana, a vaj kemény állagát az alacsony hőmérséklet okozhatja. Javasoljuk, hogy a vajat rövid időre tegye meleg helyre - például a radiátorra vagy vízfürdőbe. Ha ez nem segít, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szép napot kívánunk!

Abszolút csodálatos kesudióvaj!

A legjobb vaj 😊 ha nem szereted a mogyoróvajat, akkor ez biztosan az lesz 😊

Kiváló zabpehelyhez

2
megválaszolt kérdés
Szép napot, mit jelent az, hogy sokáig nem morzsolódik le? Időhorizont...köszönöm
Régebben én is áztattam a diót, de aztán elkezdtek megjelenni különböző tanulmányok a témában (pl. ez itt https://doi.org/10,1016/j.foodchem.2020,126529), amelyek cáfolják a diófélék áztatásának pozitív hatását, és inkább a tápértékek romlását sugallják. A hüvelyesek és a gabonafélék áztatása viszont megerősíti a hatást (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4325021/), de a dióféléké nem. Miből következtetsz tehát arra, hogy az "aktivált" dió jobb? Köszönöm.