3,7
128 értékelés

Az íze nagyon kellemesen meglepett, újra fogom vásárolni

mindkét íz és a termék mint olyan meglepett, mindenféle dolgokra számítottam, még arra is, hogy nem lesz ehető. És végül is, biztosan fogom ismételten megvásárolni ezt a terméket :-)

Furcsa állag, nagyon olajos és szükségtelenül sok borsot tartalmaz

Tökéletes íz, állag. Tényleg nagyon kellemes meglepetés.

Többet nassoljon utazáshoz. Nem rossz, de jobb, ha valami mással kombináljuk, vagy egy szelet kenyeret adunk hozzá. Nem vagyok különösebben lenyűgözve.

Első ízre szokatlan íz, de ha megszokja az ember, nagyon jó és sokáig jóllakatja.

Soha nem ettem még szárított húst, és ennek olyan íze volt, mint a mini kolbászoknak. Íz és illat nagyszerű.

Volt szerencsétlenségem, hogy elkényeztettek...

Szia Tomáš, nagyon sajnáljuk, hogy a terméked nem érkezett meg rendben. Az e-mailben kértük a tételszámot, és azonnal ellenőrizzük a raktárunkban lévő Vilgain Beef Bar-t. További szép napot kívánok.

Első kóstolás - abszolút bomba, rögtön rendeltem is belőle egy csomót. És nehéz megmondani, hogyan történt, ha ez egy rossz tétel volt, egy buborék a csomagolás során... Nekem csak erjedtek, eredetileg csomagolva. Az ilyesmibe tényleg nem érdemes beleharapni. Főleg, ha éhesen nyúlsz a szeletért, így a harmadik harapásig észre sem veszed, hogy mit eszel... Szóval az első jó élmény ellenére, nem igazán akarok még egyszer ilyet csinálni...

Üdvözlöm, nagyra értékeljük a visszajelzését, amit mi is nagyon sajnálattal hallunk. Azonnal ellenőrizzük az árut a raktárban, és ellenőrizzük a tételt. E-mailben felvettük Önnel a kapcsolatot, és nyomon követjük a helyzetet. Kellemes napot kívánunk.

sós snack megfelelő fehérjeforrással