Vilgain Acerola – 140 mg C‑vitamin 1 kapszulában, természetes gyümölcskivonat, fáradtság és kimerültség csökkentése, immunitás támogatása
Vilgain Acerola – 140 mg C‑vitamin 1 kapszulában, természetes gyümölcskivonat, fáradtság és kimerültség csökkentése, immunitás támogatása
Természetes antioxidáns magas C‑vitamin‑tartalommal
Az Acerola vagy Malpigia glabra Dél‑Amerikából származó kis piros bogyók, amelyek figyelemre méltóan gazdag C‑vitamin- és más antioxidáns‑tartalmukról ismertek. Az antioxidánsok segítenek a szervezetnek védekezni a káros oxidatív stressz ellen.
BIO‑termék az Amazonas esőerdőiből
Az Amazonas változatos és egyedülálló vidéke a növények és állatok nagyfokú biodiverzitása biztosítja a helyi növények gazdag mikrotápanyag‑profilját. Megalkuvás nélkül biogazdálkodásból származó eredettel együtt ez a hely tökéletes a kiváló minőségű összetevők termesztésére.
C‑vitamin fagyasztással aszalt gyümölcs természetes kivonatából
Vannak olyan időszakok vagy helyzetek, amikor célszerű több C‑vitamint bevinni a szervezetünkbe, és néha egyszerűen az étrendünkben nincs annyi. Ilyenkor az eleve magas C‑vitamin‑tartalmú kivonatok a legjobbak. A liofilizált, vagyis a fagyasztással aszalt acerola erre a célra kiváló, és a többi gyümölcsöt ebben simán lekörözi.
C-vitamin-tartalom (mg)
Vilgain® Acerola – 1 kapszula
Kiwi – 1 darab
Alma – 1 darab
Jobb felszívódás a szintetikus forrásokhoz képest
A C‑vitamin az egészségre gyakorolt számos pozitív hatással bír. Egyes tanulmányok szerint az acerolából származóvitamin felszívódási aránya magasabb a szintetikus C‑vitaminéhoz képest. Ezeket a hatásokat az acerola gyümölcsben található szinergetikusan viselkedő anyagoknak tulajdonítják, ilyenek például az antociánok, fenolsavak és a legnagyobb mértékben a flavonoidok.
Növényi kapszula felesleges adalékanyagok nélkül
A hagyományos zselatin helyett cellulóz kapszulába rejtettük az acerolát, ami a vegánok számára is megfelel. A szükséges csomósodásgátló anyagon kívül, mindenféle további adalékanyagról, beleértve az allergéneket is, lemondtunk.
Vilgain® Acerola a hagyományos C‑vitaminnal összehasonlítva
Vilgain® Acerola | Szokványos C‑vitamin |
C-vitaminforrás |
C-vitaminforrás |
Természetes | Szintetikus |
Kapszula |
Kapszula |
Növényi eredetű | Állati eredetű |
Stabilizátorok |
Stabilizátorok |
Stabilizátorok nélkül | Hidroxipropil‑metilcellulóz |
Színezékek |
Színezékek |
Színezékek nélkül | Titán‑dioxid |
Kötőanyagok |
Kötőanyagok |
Kötőanyagok nélkül | Szilícium‑dioxid |
Összetevők
BIO por acerola gyümölcsből(Malpighia glabraa), 26% l‑aszkorbinsavra standardizálva), cellulóz kapszula, csomósodást gátló anyag (magnézium sztereát).
Az összetevők minősége
- 1x viszonylag rendben
Kalóriatáblázatok
1 kapszula | 2 kapszula | |
C‑vitamin | 140 mg (175% RNV*) | 280 mg (350% RNV) |
*NRV - Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Adagolás: 1 – 2 kapszula
Adagok a csomagolásban: 60 – 30
A gyártó ajánlásai
- Vegyél be naponta 1‑2 kapszulát.
- Terhes és szoptató nők fogyasztás előtt kérjék ki a háziorvosuk tanácsát.
- Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.
Értesítés
- Étrend‑kiegészítő.
- Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.
- Gyermekek elől elzárva tartandó.
- Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
- Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
- Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, szobahőmérsékleten, lezártan tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.