Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez

4,9
139 értékelés

A tésztában gyönyörűen, csomómentesen keveredik, de a palacsintatésztában = katasztrófa. A palacsinta megég, a fehérje a serpenyőhöz ragad.

Sütéshez, gofrihoz és palacsintához adom, gyönyörűen keveredik, nem hagy csomókat.

Eddig egy élesztős pitében próbáltam ki és gyönyörűen habos lett :)

Szuper, nagyon elégedett vagyok

Sütés után a zsemle pelyhes.

Nagyszerű sütéshez, nagyszerű textúra.

A fehérjét a pudingba tettem, amely gyönyörűen megtartotta a formáját és a vastagságát. Aztán megpróbáltam gofris tésztába tenni, és azzal nehezebb volt dolgozni, még ki kell találnom az állagát sütéskor. Íz semleges

Sütés pelyhes

Tökéletes sütéshez és főzéshez.

Figyelni kell az adagolást, de én próbáltam különböző tésztákhoz hozzáadni, és nem vettem észre változást az állagában.