Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez

4,9
133 értékelés

Eddig egy élesztős pitében próbáltam ki és gyönyörűen habos lett :)

Sütés után a zsemle pelyhes.

Nagyszerű sütéshez, nagyszerű textúra.

A fehérjét a pudingba tettem, amely gyönyörűen megtartotta a formáját és a vastagságát. Aztán megpróbáltam gofris tésztába tenni, és azzal nehezebb volt dolgozni, még ki kell találnom az állagát sütéskor. Íz semleges

Sütés pelyhes

Tökéletes sütéshez és főzéshez.

Figyelni kell az adagolást, de én próbáltam különböző tésztákhoz hozzáadni, és nem vettem észre változást az állagában.

nagyszerű, nincs íze, fehérjét ad hozzá, így édes nassolnivalókat készíthetünk.

Kiváló. Csak egy kicsit drága :)

Nagyszerű, semmilyen módon nem befolyásolja az összetevők ízét.