Vilgain 87%-os fehérjepor sütéshez
Vélemények
helyettesíti a liszt egy részét a sütési receptekben, és fehérjét ad hozzá ott, ahol az egyébként hiányozna. Ezáltal a tészta pihe-puha marad.
Ez egy robbanás, egyáltalán nem ismerős, és biztosítja a szükséges fehérjét.
A LEGJOBB FEHÉRJE A SÜTÉSHEZ!! LOVELOVE
Jó a fehérje pótlására, nagyszerű a sütéshez.
Kiváló fehérje, amely nem csomósodik és kiválóan alkalmas sütéshez. 🍪🍰🥮
Naponta használom
👌 kiváló 👌
Szuper tipp a tészta "könnyítésére" (a liszt akár 1/3-a is helyettesíthető). A család anélkül élvezi, hogy tudná, hogy ez az "egészséges"...
A tésztában gyönyörűen, csomómentesen keveredik, de a palacsintatésztában = katasztrófa. A palacsinta megég, a fehérje a serpenyőhöz ragad.
Sütéshez, gofrihoz és palacsintához adom, gyönyörűen keveredik, nem hagy csomókat.