Veronika Benesova

Veronika Benesova

Érthetetlenül jó fehérje a kémiai farok nélkül. Engem a barbeque-re emlékeztet, de nem olyan édes és sokkal jobbak az összetevői. A ropogós csokoládé dióval kiegészíti a folyékony karamellt. Nem annyira bűnös élvezet.

Ropogós süti, tele mogyoróvajjal, tiszta receptúrával. Nevetségesen jó és nagy!

Az ecet minden tisztítószerek istene. Pont. Nem hiszem el, hogy ezt nem tudtam korábban. Erre tényleg szükséged van.

Borzasztó jó illata van, szóval ha ecettel mosod a fürdőszobát, ajánlom, hogy a mosdót és a kádat is vegyél be belőle többet, borzasztóan friss :)

Annyira emlékeztet az eddigi kedvenc tusfürdőmre az A*sop-tól, csak ez sokkal megfizethetőbb :)

Imádom, hogy a vaj azonnal elolvad, amikor felmelegszik a kezedben, és olyan könnyen beszívódik a bőrödbe. Ráadásul az illata annyira hiteles, hogy legszívesebben megnyalnád az ujjaidat. Vagy a könyöködet.

Bevallom: általában nem vagyok híve a fehérjeszeleteknek, mert nehéz kiválogatni, hogy nem túlédesítettek és kellemetlen az állaguk. A Vilgain Protein Candy Bar mindkét kihívást megnyeri, és időnként megeszem, ha éhesnek érzem magam.

Selymesen sima!

A legnépszerűbb íz, a mini sütik kellemes méretűek, és tele vannak dióval és csokoládéval. Nehéz nem megenni az egész csomagot....

Számomra teljes meglepetés, borzasztóan autentikus gyümölcsös íz a fagyasztva szárított gyümölcstartalomnak köszönhetően, és kellemes olajos állagú, nem fullad meg. Gyors nassolnivalóként imádom, főleg óra előtt.

Klasszikus és nagy csomagban. A konyhában kötelező darab.

Palacsintában, zabkásában, sütésben. Az illata hihetetlen!