Petr

Petr

Vélemények

A Reflex a minőség garanciája - szerintem nincs okunk panaszra. Szeretem a Reflex termékeket, különösen a minőségük miatt. Ez a glutamin nagyon jó minőségű, különösen a gyártási folyamat (fermentáció) miatt. Az ár is megfelel a Reflex márkának.

Ízre rendben van - A citrom íze kellemes, de a termék az én ízlésemhez képest feleslegesen édesített. Kár, hogy a gyártók gyakran hajlamosak túlédesíteni a kiegészítőket, és különösen a citrom esetében ez duplán sajnálatos. Egyszóval egyáltalán nem bánnám, ha savanyúbb lenne. A Nutrend citromos Carnitine kevesebb étert tartalmaz, ezért esett a választás a citromos ízre. Nem akarom feleslegesen bántani a Nutrendet, és nem akarok senkit sem megijeszteni az éterekkel, de az összetevőkben határozottan kevesebb éter van, és kevesebb elméletileg káros anyag, mint a Trec, SizeAndSymmetry, Biotech stb. karnitinjében. Tehát a Nutrend és a karnitin kap egy hüvelykujjat felfelé, és dicsérem a B5 és B6 vitamin + hozzáadott cukor nélküli formulát.

Kiváló C - Most télen mindenképpen jó, ha nagyobb mennyiségű C-vitamint viszünk be. Az összetételében nincs semmi különösebben rossz. Én személy szerint valószínűleg a Prom-In's C-t részesítettem volna előnyben, de az nem volt éppen raktáron. Ettől függetlenül mindenképpen ajánlom az Amixet.