Jana

Jana

Vélemények

Többet vártam - azt hiszem, túl sokat vártam ahhoz képest, hogy mennyire dicsérik ezeket a rudakat. Szerintem középszerűek. A méret kicsit kisebb, a makrók tényleg szépek, de az ízük nem nyűgözött le annyira. Szerintem diétában remekül eltelítenek. Nekem a többi jobban tetszik.

Csodálatos, kicsit túlhajtott, de nem okoznak csalódást - nagyon vártam a Barbellsky-t, mivel mindenhol dicséretet láttam róluk, ahová csak néztem. És tényleg egyáltalán nem okoztak csalódást. Elég merevek, miközben ropogósak a tetejükön, és olyan mázzal vannak bevonva, ami tökéletesen édes és nem vegyi. Mégis a fehér csokoládé/mandula ízvilágot a PhD Nutrition márkához hasonlítanám, aminek a fehér csokoládéja szintén finom, ráadásul a nagyobb méret mellett olcsóbb is.

Mindig visszatérek hozzá - néhány évvel ezelőtt megkóstoltam az MP Protein-t. Azonnal megkedveltem őket. Bár mindig túlzásba vittem/túlzásba vittem egyes ízeket, nem fáradtam bele, hogy többet próbáljak ki. A VANILLA tökéletes számomra. Manapság már egyáltalán nem iszom fehérjét, inkább sütésnél és finomságok készítésénél használom. BANÁNA jó, már régen ettem, de akkor is szerettem. CSOKOLÁT + mogyoró kiábrándító. Valami monte, kinder buena vagy hasonlóra számítottam, ahogy itt véleményezték, de abszolút semmi köze ezekhez a finomságokhoz :/ Nekem túl édes, de valakinek biztos tetszeni fog hu :) TÖKÉLETESEN finom. Teljesen olyan mint a lótuszkenyér!!! Tökéletes bögrésként vagy lavashra kenve. KOKOS tökéletesség. Talán a legjobb ízű amit eddig ettem. Tökéletesen kókuszos, semmi mesterségesség, elég édes. PISTACHIO jó, nem bántó, nem nyomasztó. Krapet mesterséges. De sütéshez ideális.