28
megválaszolt kérdés
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy megvettem ezt a terméket, és szeretném használni. Hosszú távon dolgozom egy olyan munkahelyen, ahol 12 órás műszakban dolgozom, és úgy látom, hogy itt nagyon sokat fogytam. Én 175cm vagyok és 58kg a súlyom. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell bevenni az adagot, ha minden nap és milyen gyakran naponta, ha egyszer vagy többször. Illetve, hogy vegyek-e másik terméket. Kérem adjon tanácsot. Előre is köszönöm a választ.
Helló, mikor lesz újra raktáron??
Jó napot, azt szeretném kérdezni, hogy kombinálhatom-e az aminostar 500g kreatin-monohidrátot ezzel a termékkel, vagy tanácsot szeretnék kérni, hogyan adagoljam. Köszönöm.
Jó napot, szeretném megkérdezni, hogy mikor fogja újra árulni ezt a terméket? Köszönöm.
Helló, véleményem szerint igen, de javaslom, hogy konzultáljon az orvosával, akinek tanácsot kell adnia, hogyan kell kezelni egy ilyen problémát.
Hello van egy 15 éves fiam és azt akartam kérdezni, hogy megfelelő-e neki, hogy a férfiaknak adja, hogy hízzon.Köszönöm.
Jó Szeretném megkérdezni, hogy adhatom-e ezt a gainert közvetlenül edzés után?
Helló. Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz az OPTIMUM SERIOUS MASS 5450G? Köszönöm a válaszát
Üdvözlöm, szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz újra elérhető ez a termék.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy kombinálhatom-e a http://aktin.cz/kreatin/sizeandsymmetry-creatine-creapure-500g és ezt a gainert? :)