3,8
63 értékelés

rosszul oldódik, volt már jobb ízű fehérjém is. Nagyon por állagú.

Íze nyomorult, mintha habos szappanos vizet + egy csipetnyi eper ízű szappanos vizet innék. Az AllNutrition Vegan Protein Strawberry egy kicsit jobb ízű. De gondolom mindenkinek hasonló.

Van egy kis utóíze... nem a kedvencem.

Az íze jó, de a por olyan finom, hogy mérés közben gyakorlatilag lehetetlen nem összekeverni, és a shaker alján rendszeresen képződik egy "tócsa" fel nem oldott por, akármennyire is rázom.

Myprotein Vegan Blend, számomra a legjobb vegán rpotein, amit volt alkalmam megkóstolni a katin. Nekem a kávé/diós tetszett a legjobban, kóstoltam csokit és vaníliát is, nekem ezek édesebbek, de ez valószínűleg olyan ember, aki szereti az édeset;). mindenképpen ha vegán vagy, szeretni fogod;).

Ez egy nagyon kedves megjegyzés :)

jó összetevők, a banános íz annyira mesterséges, hogy valószínűleg nem venném újra, és nehéz keverni, de a csokoládés remek.

Nekem semmi. Ezt a növényi fehérjét még senkitől nem kóstoltam és az állaga is nyomorúságos. Valószínűleg maradok az állati fehérjénél sajnos.

Laktózérzékenységem miatt mindenképpen ajánlom ezt a fehérjét. Szuper íz, minőségi vegán összetevők. Mi mást kívánhatnál még?

Kilónyi csalódás - A fehérjének erős, recsegő utóíze van, amit még egy kanál fahéjjal vagy két banánnal sem lehet leküzdeni. Ez nekem nagyon rossz 🤔.

Átlagos - az elején még tetszett, de aztán teljesen elborzasztott. Nem is szeretném még egyszer megnézni :D Palacsintába vagy ételekbe rendben van, de önmagában nem ajánlom fogyasztani.