278
megválaszolt kérdés
Helló, a csokoládés-diós változat még kapható lesz? Már nem látom a kínálatban. Illetve melyik ízesítés a leghasonlóbb? Köszönöm.
Dobry den, prosim muzete uvest aminokyselinovy profil tohoto proteinu pro porovnani s ostatnimi proteiny? Konkretne mi jde o BCAA + lyzin a glutamin u varianty bez prichute. Dekuji mnohokrat.
Üdvözlöm, szeretném megkérdezni, hogy a fahéjas tészta és a speculoos ízek újra elérhetőek lesznek-e. Köszönöm szépen válaszukat.
Jó napot, azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az ízesített csokoládé és a natúr csokoládé között. Köszönöm a választ.
Helló, 20.7. óta várok a mogyoróvajas ízre. Mindig vagy "bármelyik nap "vagy "holnap" van. Kérem, tudjátok a hivatalos készletezési dátumot? :) Köszönöm.
Helló, azt írja, hogy a termék nem alkalmas gyermekek számára. Szedheti a 14 éves lányom? Köszönöm.
Helló, mikor lesz újra kapható a fahéjas tekercs íz? Előre is köszönöm válaszát.
Szia, mi a lejárati ideje ennek a nagy kiszerelésnek? Azon gondolkodom, hogy csak 1000 g-ot vegyek, vagy ezt a kedvezményes csomagot. Köszönöm a gyors üzenetet
Helló, ezt a fehérjét limitált kiadású joghurt ízben is kínálják majd? :-) Remélem igen, több érdeklődőről tudok, köztük rólam is, és nagyon boldoggá tennél minket! Előre is köszönöm az infót. További szép napot kívánok.
Hello Van myprotein tejsavófehérje sós karamell, és az egész adagolókanál fehérjét kell adnom, amikor 250ml vizet iszom. Vagy csak oda ahol azt írja 30g?