20
megválaszolt kérdés
helló, azt akarom kérdezni, ha lesz valami kreatin, ami fél év telt el? Volt egy dobozban, lezárt, így inkább kérdezem, sajnálom, hogy dobja el, de újra, mint hogy kijusson belőle.. így inkább dobja el, köszönöm a választ!
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a szervezet hozzászokhat-e a kreatin szedéséhez, mint a koffeinhez? Ha igen, akkor szeretném tudni, hogy mennyi időre kell abbahagyni a kreatint. Köszönöm a válaszát.
Jó lesz valaha is elérhető a kreatin ízesített változata?
Üdvözlöm, már 3 alkalommal rendeltünk önöktől Myprotein Creatine Monohydrate-ot. Az első alkalommal majdnem úgy nézett ki, mint egy fehérje, de a második alkalommal, amikor rendeltem, kristályosnak tűnt, mint a só vagy valami hasonló. És hát a harmadik alkalommal is ugyanúgy nézett ki, mint az első alkalommal. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy több változatot is készítenek-e, vagy hol történt a probléma? Köszönöm a választ.
Jó napot, szeretnék feltenni néhány kérdést a termékkel kapcsolatban. Még nincs tapasztalatom a kreatinnal kapcsolatban, de szeretném kipróbálni. Lehet-e együtt használni kickerrel és zsírégetővel? Ha addig szedem, amíg el nem fogy, majd szünetet tartok, milyen hatással lesz a szervezetemre? Rendszeresen kell szedni, vagy lehet akár egy hónap szünet is? Van különbség a nők és a férfiak adagolása között? Előre is köszönöm a választ, szép napot kívánok:-)
Üdvözlöm, lenne néhány kérdésem a Myprotein kreatin-monohidráttal kapcsolatban. 1. Hogyan működik pontosan a kreatin? Igaz, hogy hidratálja az izmokat? 2. Mi történik, ha abbahagyom a szedését? 3. És van-e bármilyen negatív hatása, ha valaki nem tartja be a diétát,edzést vagy csak úgy általában? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Azt írja, hogy 5g/adag. És hány ml?
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy az ízesítetlen változat lesz-e raktáron az akciós ár idején, köszönöm.
Helló, a tablettákról, az adagolásról értem, 5 tabletta, de az edzés napján az összes előtt vagy 2 előtt és 3 után? Köszönöm az információt, mi a legjobb módja.
Sziasztok azt akartam kérdezni, hogy hogyan kell adagolni, hogy úgy működjön, ahogy kell, heti 3* edzésre megyek, köszönöm a választ.