4,4
200 értékelés

Szubjektíven - nőttem, híztam és erősödtem - az első héten a töltési fázisban napi 15 g-ot adtam, 4 adagra elosztva. Ezután naponta egyszer 3 grammot tartottam fenn. Ezen az első héten az volt a benyomásom (placebo?), hogy szubjektív energiakitörésem volt, de határozottan gyorsan hízott (valószínűleg víz), mert naponta figyelem a súlyomat az általános erőfeszítésben, hogy hízzak, és jelentősen megugrott. Spoko, nincs sóvárgás, nincs emésztési probléma, finom ár, minden jó.

Semmi gond - nincs mit elrontani;)

Szuper ár/teljesítmény arány - Jól oldódik, nem érez émelygést, mint más márkáknál.

creac - nagyobb tabletták, nehezebb lenyelni, és az adag is kicsi.

GOOD CREATINE - szilárd kreatin elfogadható áron

Jó kreatin jó áron - Nem sok mindent kell ide írni. Összességében nagyszerű ár, íze kissé keserű mint más kreatinoknak, vízoldhatóság nem sok. Talán azt javasolnám, hogy ne az ízesített változatokat vegyétek, ahol sajnos a mesterséges ízesítők miatt nem 100% kreatin és feleslegesen becsapjátok magatokat;)

Elégedettség - Megfelel az elvárásoknak :) Olyan az íze, mint a rágóguminak :D

Kreatin-monohidrát - teljesen tiszta kreatin édesítőszerek nélkül. Tökéletesen oldódik vízben, gyümölcslében vagy akár fehérjével együtt. Az árához képest nagy mennyiség!

Klasszikus - Klasszikus nagyszerű áron, egy kicsit több rázásra van szüksége, hogy megfelelően feloldódjon, de egyébként minden nagyszerű.

A fehérje megfelelt nekem - az egyetlen dolog az, hogy rosszul oldódik a vízben... nem oldódik...