4,4
175 értékelés
Méret
27 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

a méret nagyobb, ez nem számít, lehet változtatni... de leginkább a deréknál húzódnak fel :((((

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L/XL

Nos, ez nem egészen sikerült. Nem vagyok híve a gyűjtött anyagoknak, de gondoltam, adok neki egy esélyt. Eltekintve attól, hogy a rövidnadrág már egy kicsit poros volt, az első edzésem során tulajdonképpen egész kellemesnek és kényelmesnek találtam. A második alkalommal, amikor viseltem őket, érezhetően kilazultak, és elkezdtek kényelmetlenül kilógni, és nem tűntek jól. A mosás óta nem hordtam őket, valószínűleg újra kipróbálom, de azt hiszem, egyszerűen nem nekem való.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: XS/S

Nagyon kényelmes a testen, tökéletes a testmozgáshoz. Eléggé ölel és feszesít.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: XS/S

méret nagyszerű, de vettem a fehéret, és rendkívül áttetszőek voltak, visszaadom őket.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: S/M
Szia Annika, köszönöm a visszajelzést. Próbáld ki a leggings alatt a body alsóneműt. Megnézheted a Vilgain Workout Tangánkat Nude színben https://aktin.cz/vilgain-workout-thong/m-l-nude-38136, amely szépen illeszkedik a leggings alá. Szép napot kívánok

Kellemes anyagból készültek, nagyszerű alakot formáltak, de a 2. viselés után elszakadtak az ágyéknál, és vissza kellett küldenem őket.

Szia Lucie, köszönjük a visszajelzést, és nagyon sajnáljuk, hogy a rövidnadrág elszakadt. Amint megérkezik az áru, foglalkozunk a panasszal. Kellemes napot kívánok.

a valaha volt legjobb edzőnadrág

Szuper szép anyag

Nagyon kényelmes, nem nyomnak sehol, hízelegnek az alaknak, nem fénylenek át.

A legmenőbb rövidnadrág az edzéshez... 🥰

Nem tudom, miért haboztam olyan sokáig, és miért nem vettem őket hamarabb, tökéletesek, elképesztően tartják magukat és szilárdak. M Én egy kicsit jobban meghúztam, de ez egyáltalán nem számít.