4,5
160 értékelés
Méret
4 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

méret nagyszerű, de vettem a fehéret, és rendkívül áttetszőek voltak, visszaadom őket.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: S/M
Szia Annika, köszönöm a visszajelzést. Próbáld ki a leggings alatt a body alsóneműt. Megnézheted a Vilgain Workout Tangánkat Nude színben https://aktin.cz/vilgain-workout-thong/m-l-nude-38136, amely szépen illeszkedik a leggings alá. Szép napot kívánok

Kellemes anyagból készültek, nagyszerű alakot formáltak, de a 2. viselés után elszakadtak az ágyéknál, és vissza kellett küldenem őket.

Szia Lucie, köszönjük a visszajelzést, és nagyon sajnáljuk, hogy a rövidnadrág elszakadt. Amint megérkezik az áru, foglalkozunk a panasszal. Kellemes napot kívánok.

a valaha volt legjobb edzőnadrág

Szuper szép anyag

Nagyon kényelmes, nem nyomnak sehol, hízelegnek az alaknak, nem fénylenek át.

A legmenőbb rövidnadrág az edzéshez... 🥰

Nem tudom, miért haboztam olyan sokáig, és miért nem vettem őket hamarabb, tökéletesek, elképesztően tartják magukat és szilárdak. M Én egy kicsit jobban meghúztam, de ez egyáltalán nem számít.

Az eddigi legjobb rövidnadrágom és a legalacsonyabb ár. Már ötször kimosták és semmi változás 👌 A következő leárazáskor veszek még egy párat 🤣.

Elképesztően kényelmes rövidnadrág, azt tervezem, hogy más színeket is beszerzek🖤

gyűrődnek, felhúzódnak

Üdvözlöm, sajnálattal halljuk ezt. Ha a rövidnadrágok nincsenek rendben, kérjük, értesítsen minket a podpora@aktin.cz címen. Köszönjük.