Vilgain Rozsdamentes acél ételdoboz

4,9
86 értékelés

Az 1200 ml tökéletes méret ebédre.

Belefér egy kerékpáros hátizsákba is. Elégséges méret 1 ebédhez. Könnyű karbantartás.

Nagyszerű termék, az "osztó" nagyon praktikus. Nagy előnye a doboz súlya, ami kb. fele egy ugyanolyan méretű üvegtál súlyának. A fedelében gumitömítés van, és azt kell mondanom, hogy remekül tömít. Eddig nem történt baleset. Az egyetlen negatívum persze az, hogy a fémdoboz nem melegíthető mikrohullámú sütőben. De igen... a munkahelyünkön is vannak erary tányérok :D

Nem szivárog 😊 De sajnos a tömítés kiesik :(

Szia Olga, köszönjük a visszajelzést. A tömítés nem eshet ki 😔. Kérlek küldj fotókat a podpora@aktin.cz címre és együtt megnézzük a dobozt. További szép napot kívánok.

Nagyszerű dolog azok számára, akik nem szeretnék, hogy az ételüket műanyagba zárják. Jól zár.

A doboz nem szivárog, van egy nagyobb, és a mérete tökéletes az ebédekhez, biztosan veszek egy kisebbet az uzsonnákhoz és a rágcsálnivalókhoz.

Kettőt vettem, egy kisebbet és egy nagyobbat. A kisebbik nem szivárog, A nagyobb dobozból a tartalom a fedélen keresztül szivárog ki.

Szia Honza, köszönjük a visszajelzést. Biztos vagyok benne, hogy a doboz tartalma nem szivároghat. Küldünk neked egy üzenetet a postán, és közösen rendezzük a reklamációt. További szép napot kívánok,
1

Nagyon praktikus. Egyáltalán nem bántam meg ezt a vásárlást. 100%-ban ajánlott.

Top termék, naponta használom!

szuper csodálatos doboz - a forgalmazó nagyszerű, nem szivárog, könnyű kezelhetőség, még a kisgyerekek is jól ki tudják nyitni és becsukni.

Az osztó kivehető?