Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar – mézesen sűrű öntet, alacsony cukortartalom, mesterséges édesítőszerek nélkül
Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar – mézesen sűrű öntet, alacsony cukortartalom, mesterséges édesítőszerek nélkül
100% pénzvisszafizetési garancia Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük
kedden
A többiek ehhez még megveszik
Kalóriamentes stevia
édesítőszerrel édesítve
A legtöbb alacsony cukortartalmú öntet édesítőszerként maltitot vagy szukralózt használ, amelyek különböző kellemetlenségeket okozhatnak a szervezetben. A mi öntetünkben kizárólag steviából származó édesítőszert találsz, amely általánosságban biztonságos, természetes eredetű anyagnak számít. A szteviol‑glikozidok 200‑300‑szor édesebbek a cukornál, és nem befolyásolják a vércukorszintet.
✅ Szteviol‑glikozidok | ❌ Szukralóz | ❌ Maltit |
Biztonság |
Biztonság |
Biztonság |
Nincs hatása az inzulinrezisztenciára | Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára | Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára |
Édesség |
Édesség |
Édesség |
200‑300‑szor édesebb, mint a cukor | 600‑szor édesebb, mint a cukor | a cukor édességének 70‑90%-a |
Mikrobiom |
Mikrobiom |
Mikrobiom |
Nem befolyásolja negatívan a mikrobiomot | Lehetséges negatív hatás a mikrobiomra | Nincs negatív hatása a mikrobiomra |
Emésztési zavarok |
Emésztési zavarok |
Emésztési zavarok |
Tudományosan dokumentált nehézségek nélkül | A szukralózra érzékenyeknél hasi fájdalmat okozhat | Puffadást, gyomorzavart vagy hasmenést okozhat |