Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar ⁠–⁠ mézesen sűrű öntet, alacsony cukortartalom, mesterséges édesítőszerek nélkül

Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar ⁠–⁠ mézesen sűrű öntet, alacsony cukortartalom, mesterséges édesítőszerek nélkül

100% pénzvisszafizetési garancia Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a pénzedet.

Kalóriamentes stevia
édesítőszerrel édesítve

legtöbb alacsony cukortartalmú öntet édesítőszerként maltitot vagy szukralózt használ, amelyek különböző kellemetlenségeket okozhatnak a szervezetben. A mi öntetünkben kizárólag steviából származó édesítőszert találsz, amely általánosságban biztonságos, természetes eredetű anyagnak számít. A szteviol‑glikozidok 200‑300‑szor édesebbek a cukornál, és nem befolyásolják a vércukorszintet.

✅ Szteviol‑glikozidok ❌ Szukralóz ❌ Maltit
Biztonság
Biztonság
Biztonság
Nincs hatása az inzulinrezisztenciára Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára Lehetséges negatív hatás az inzulinrezisztenciára
Édesség
Édesség
Édesség
200‑300‑szor édesebb, mint a cukor 600‑szor édesebb, mint a cukor a cukor édességének 70‑90%-a
Mikrobiom
Mikrobiom
Mikrobiom
Nem befolyásolja negatívan a mikrobiomot Lehetséges negatív hatás a mikrobiomra Nincs negatív hatása a mikrobiomra
Emésztési zavarok
Emésztési zavarok
Emésztési zavarok
Tudományosan dokumentált nehézségek nélkül A szukralózra érzékenyeknél hasi fájdalmat okozhat Puffadást, gyomorzavart vagy hasmenést okozhat