4,8
263 értékelés

Az Omega-3-at egész évben használom, legutóbb a Aktinu korábbi tételét használtam. Ez egy márkás alapanyag volt a "goldenomega" gyártótól. Magasan tisztított forma, halszag nélkül. Most a Aktin láthatóan spórol és egy másik gyártótól vásárol nyersanyagot és a terméknek most őrületesen halszaga van, ami felbontás után erősen érezhető. A golden Omega esetében nem volt halszag.

Üdvözlöm, Pavel, jelenleg a Vivo Mega norvég halolajgyártóval dolgozunk együtt, amely több mint 100 éves gyártási múlttal és ugyanolyan vagy még magasabb minőségi előírásokkal rendelkezik. Tehát nem kell aggódnia amiatt, hogy a jelenlegi termék nem olyan jó, mint az eredeti. Szép napot kívánunk!

Jó halolaj, némelyik megbetegített, ez rendben van.

Csak egy darabig vettem, de a célnak megfelel :)

Az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészségünkhöz, és mivel Csehországban nem fogyasztunk túl sok olyan élelmiszert, amely természetes módon tartalmazza őket (különösen a tengeri halakat), célszerű kiegészíteni őket, és így egyszerűen biztosítani az étrendben való elegendő mennyiségüket.

Szuper nagyszerű omegák. Régebben a gyógyszertárban vettem őket, de most már csak Aktinu ♥.

Ha nem fogyasztasz halat minden héten, akkor ezt a kiegészítést az egészséges és kognitív funkciók támogatására tenném be.

Rövid ideig szedem, így még nem tudom értékelni a hatását.

A legutóbbi rendelésnél (4 csomag) a kapszulák deformálódtak és összeragadtak.

Szia Jane, sajnáljuk, ha a terméked nem érkezett meg biztonságosan. E-mailben felvettük veled a kapcsolatot, és megvizsgáljuk a helyzetet. További szép napot kívánok.
1

Az idegesít, hogy sosincs raktáron...

Valószínűleg többen vagyunk. :-)
valószínűleg az elérhetőségről van szó, de bárcsak a GoldenOmega termékek máshol is megtalálhatók lennének :D

Az egyetlen omega3, amely nem ad nekem halas utóízt.