Vilgain Mineral Wash Seamless Leggings

4,8
34 értékelés
Méret
1 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

Általában S-es méretet hordok, de a vélemények alapján M-es méretben vettem, és tökéletesen illik. Aktin bombákba megy

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: M

Kiváló minőség, nagyszerűen illeszkedik

Nagyon elégedett vagyok, mind a megjelenés, mind a funkció nagyszerű, csak az info - méret. Az S nagyon szűk (az anyag merevebb), bár általában ezt a méretet hordom, M-re (és melltartóra) kellett cserélnem. Magasság 173.

Szia,j kérem Szeretnék kérdezni a leggingsről, bár általában S-es méretet viselek, de ezeket a Mineral Wash Seamless-t M vagy S méretben (és melltartóban) kellene rendelnem.A magasságom 165.

Gyönyörű, kényelmes, és még a 184 cm-es magasságomhoz is illeszkedik 😊.

Szia, megkérdezhetem, hogy illeszkednek-e a 165 cm-es magasságomhoz?

Magasabb minőséget és tartósságot vártam. Egy hét viselés után a varrás a vádli belső oldalán elszakadt. Nagy csalódás részemről, nagy elvárásaim voltak az Vilgain 😕 iránt.

Egyetértek. Két mosás után a gyűrődések elkezdtek kialakulni.
Helló, ha az áru nincs rendben, kérjük, küldje vissza nekünk reklamációra. Az alábbi módon járjon el: https://aktin.sk/reklamacie-a-vratenie-tovaru. Szép napot!

Szuper jó illeszkedés

A leggings kényelmes, nem nyom sehol, és gyönyörűen illeszkedik a testhez. A dereka pont megfelelő, nem teljesen magas vagy alacsony derekú, aminek örülök, mert nem szeretem a magas derekakat. Nagyon szép alakot formálnak, és nem vágnak be a lábak közé, szóval egy nagy +.

Kellemes anyag, a városba is hordom!

Olyan színt választottam, amely nem volt hízelgő az alakomhoz, de ez nem a termék hibája.

Hé, melyiket, kérem?
1

100-szor jobban néznek ki, mint a képen!!! Nekem a képen nem igazán tetszettek, de élőben gyönyörűek, szolidak... mindegyik kicsit másképp néz ki.